Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Zelfbouwkavels Waterwijk Nesselande

Bouw jouw droomhuis in een groene, waterrijke omgeving

Op dit moment zijn er twee kavels beschikbaar gekomen in de vrije verkoop: nummers 255 en 279. Zie voorwaarden op het inschrijfformulier. Tot en met juni zijn de kavels in vrije verkoop en hierna gaan ze mee in een nieuwe loting.

Oppervlakte en prijzen kavels:
Kavel 255 – 1.690 m².- € 1.245.344,10 (incl. omzetbelasting)
Kavel 279 – 1.090m²- € 826.950,30 (incl. omzetbelasting)

Waterwijk is het eilandenrijk van Nesselande. In Waterwijk komen in totaal ruim 400 woningen, waarvan 330 op vrije, ruime in het water gelegen kavels. Wat is er mooier dan vanuit je eigen tuin het weidse water op te peddelen? Creëer je eigen ruimte is het motto voor Waterwijk. Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Wanneer kom je in aanmerking voor een van de kavels?

De twee vrijgekomen kavels (255 en 279) zijn in vrije verkoop tot en met juni 2023, niet in loting. Dat betekent dat de kavels worden verkocht aan de eerste inschrijvingen die voldoen aan de gestelde eisen.

Eisen van inschrijving:
1. Het bijgevoegde inschrijfformulier compleet ingevuld en uitsluitend als PDF-exemplaar
per e-mail verstuurd naar [email protected]
2. Het inschrijfformulier getoetst en akkoord is bevonden door de gemeente
Rotterdam,
3. Je de factuur voor de waarborgsom van € 6.000,00 (zegge zesduizend euro) betaald hebt én deze waarborgsom is ontvangen op de rekening van de gemeente Rotterdam.

Bestudeer de mogelijkheden vooraf
Er is een grote diversiteit aan woonwensen door de unieke landschappelijke liggen en het waterrijke gebied. Kavels dragen bij aan de verwezenlijking van enkele van deze woonwensen. Elk kavel heeft specifieke kwaliteiten, maar dit betekent ook dat niet elke kavel geschikt is voor elk type woning. Wij raden je daarom aan om bij het maken van een definitieve keuze, bij voorkeur samen met een architect of aannemer, vooraf goed de mogelijkheden van de kavel te bestuderen.

Informatiebrochures kavels Waterwijk Nesselande Fase 6

De informatie is met zorg samengesteld. Een toelichting op de kavels tref je aan in de Informatiebrochure, Kaveltekeningen en Kavelprijzen.

1. Informatie kavel 255
2. Informatie kavel 279
3. Inschrijfformulier & procedure kavels 255 en 279 Nesselande Waterwijk
4. Kavelprijzen Nesselande Waterwijk
5. Informatiebrochure Nesselande Waterwijk fase 1.6

Algemene Voorwaarden 2007

Niet alleen groen, maar ook duurzaam (ver)bouwen

Gemeente Rotterdam stelt diverse subsidies beschikbaar voor het verduurzamen en vergroenen van je woning. Niet alleen voor bestaande bouw, maar ook voor nieuwbouw. Op de site van Duurzaam010 vind je hier informatie over. Er is ook een folder met tips voor een fijne, groene tuin.

Andere zelfbouwkavels en gemeentelijk vastgoed in Rotterdam

Een overzicht van alle beschikbare zelfbouwkavels kun je vinden op de pagina Zelfbouw. Als je op de hoogte wilt worden gehouden van nieuwe beschikbare kavels, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Hiermee houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

De gemeente Rotterdam stelt soms ook vastgoed te beschikking voor renovatie, herontwikkeling of transformatie. Meer informatie hierover is te vinden op de site van Bouwen aan Rotterdam.

Vorig artikel Lintkavels Nesselande
Volgend artikel Nesselande, paradijs voor buitensporters