Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Zelfbouwkavels Waterwijk Nesselande

Bouw jouw droomhuis in een groene, waterrijke omgeving

De 18 zelfbouwkavels met inschrijving tot 27 september zijn inmiddels allemaal verloot. Er is nog niet bekend wanneer nieuwe kavels beschikbaar komen. Waterwijk is het eilandenrijk van Nesselande. In Waterwijk komen in totaal ruim 400 woningen, waarvan 330 op vrije, ruime in het water gelegen kavels. Wat is er mooier dan vanuit je eigen tuin het weidse water op te peddelen? Creƫer je eigen ruimte is het motto voor Waterwijk. Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Bestudeer de mogelijkheden vooraf
Er is een grote diversiteit aan woonwensen door de unieke landschappelijke liggen en het waterrijke gebied. Kavels dragen bij aan de verwezenlijking van enkele van deze woonwensen. Elk kavel heeft specifieke kwaliteiten, maar dit betekent ook dat niet elke kavel geschikt is voor elk type woning. Wij raden je daarom aan om bij het maken van een definitieve keuze, bij voorkeur samen met een architect of aannemer, vooraf goed de mogelijkheden van de kavel te bestuderen.

Informatiebrochures kavels Waterwijk Nesselande Fase 6

De informatie is met zorg samengesteld. Een toelichting op de kavels tref je aan in de Informatiebrochure, Kaveltekeningen en Kavelprijzen.

1. Informatiebrochure Waterwijk fase 1.6
2. Beantwoording van de vragen 09-2022

Algemene Voorwaarden 2007

 

Niet alleen groen, maar ook duurzaam (ver)bouwen

Gemeente Rotterdam stelt diverse subsidies beschikbaar voor het verduurzamen en vergroenen van je woning. Niet alleen voor bestaande bouw, maar ook voor nieuwbouw. Op de site van Duurzaam010 vind je hier informatie over. Er is ook een folder met tips voor een fijne, groene tuin.

Andere zelfbouwkavels en gemeentelijk vastgoed in Rotterdam

Een overzicht van alle beschikbare zelfbouwkavels kun je vinden op de pagina Zelfbouw. Als je op de hoogte wilt worden gehouden van nieuwe beschikbare kavels, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Hiermee houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

De gemeente Rotterdam stelt soms ook vastgoed te beschikking voor renovatie, herontwikkeling of transformatie. Meer informatie hierover is te vinden op de site van Bouwen aan Rotterdam.

Vorig artikel Lintkavels Nesselande
Volgend artikel Nesselande, paradijs voor buitensporters