Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Kavels Oude Kleiweg 80

kavels op een voormalige boerderijlocatie

De gemeente is van plan de zelfbouwkavels aan de Oude Kleiweg 80 middels loting in de verkoop te brengen. Op dit moment is er geen planning bekend voor de loting.

Zodra er meer informatie over de zelfbouwkavels, de prijzen, de loting en de inschrijfprocedure beschikbaar is, plaatsen wij dat op deze pagina en vermelden we het in onze nieuwsbrief.

Niet alleen groen, maar ook duurzaam (ver)bouwen

Gemeente Rotterdam stelt diverse subsidies beschikbaar voor het verduurzamen en vergroenen van je woning. Niet alleen voor bestaande bouw, maar ook voor nieuwbouw. Op de site van Duurzaam010 vind je hier informatie over. Er is ook een folder met tips voor een fijne, groene tuin.

Andere zelfbouwkavels en gemeentelijk vastgoed in Rotterdam

Een overzicht van alle beschikbare zelfbouwkavels kun je vinden op de pagina Zelfbouw. Als je op de hoogte wilt worden gehouden van nieuwe beschikbare kavels, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Hiermee houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

De gemeente Rotterdam stelt soms ook vastgoed te beschikking voor renovatie, herontwikkeling of transformatie. Meer informatie hierover is te vinden op de site van gemeentelijkvastgoed010.nl.

Meer informatie

De start verkoop zal in de nieuwsbrief van Wonen in Rotterdam en op deze pagina worden aangekondigd.

Voor specifieke vragen over kavels kan je een mail sturen naar: [email protected].

Lees hier meer over de wijk Overschie.

Vorig artikel Lintkavels Nesselande
Volgend artikel Stad en land in Overschie