Rotterdam. De stad om te beleven

Vind je nieuwe thuis

Beter voorbereid op huizenjacht

“Goed voorbereide huizenkopers komen er beter tussen.” De woorden van makelaar Niels Baars van DE Makelaars zijn in de huidige huizenmarkt helemaal waar. Op Woneninrotterdam.nl kun jij je beter voorbereiden. We bieden verhalen van bewoners uit alle delen van de stad, zodat jij je goed kunt orienteren op de beste plek voor een nieuw thuis. Professionals bieden hun tips en trucs aan om sneller en beter te slagen in de zoektocht naar een nieuwe woning.Kijk eens rond en doe er je voordeel mee. Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief om niets te missen.

Ontvang het laatste woonnieuws

De kinderen vinden het fantastisch

Caroline en Gilles wonen met hun drie kinderen in het Nieuwe Westen. De keuze voor deze wijk bleek een gouden zet. Het zit er vol vermaak en mogelijkheden voor gezinnen en ze wonen er in een groot huis voor een schappelijke prijs.

Lees het verhaal van Caroline & Gilles

Gratis nieuwbouwtips van  de grootste makelaar

Jasper Kuijs is directeur Wonen bij Ooms Makelaars, de grootste makelaar van Rotterdam. Hij adviseert dagelijks projectontwikkelaars, de gemeente en huizenzoekers over wat de beste plekken in de havenstad zijn. Hij deelde zijn geheimen met Wonen in Rotterdam.

Gratis nieuwbouwtips

Berlijn, Londen, New York en dan per se terug willen naar Rotterdam

“De onconventionele manier van wonen in een cityloft spreekt me aan.” Lisanne heeft de wereldsteden gezien, maar aan Rotterdam heeft ze haar hart verloren. Wat heeft Rotterdam dat andere steden niet hebben, volgens Lisanne?

Lees het hele verhaal van Lisanne

“Een goed voorbereide koper komt er makkelijker tussen”

Niels Baars van DE Makelaars hielp al vele mensen aan het vinden van hun nieuwe thuis in Rotterdam. Van deze door de wol geverfde aankoopmakelaar kun je praktische en bruikbare tips verwachten. Hij weet hoe je jouw wensen in de stad waar kan maken.

Aankoop tips

“Er wonen hier veel stellen die ook aan kinderen beginnen”

Jop vroeg zijn Teresa ten huwelijk op de Erasmusbrug. Hoe Rotterdams wil je je geluk hebben? Nu wonen ze met hun zoontje Noah op de Kop van Zuid, stedelijk en aan het water. Ze voelen zich als een vis in het water in Rotterdam.

Lees het hele verhaal van Jop & Therese

Volg wonen in Rotterdam op