Tuin van Noord

Prijs onbekend
Terug

Welkom in de populaire buurt, de Jordaan!  Wij hebben de eer om dit nieuwbouw appartement van ca. 90m² in traditionele  stijl te mogen verkopen.


De Noordsingelgevangenis gaat haar muren doorbreken! Het historische gevangeniscomplex in het Oude Noorden van Rotterdam verandert de komende jaren van een gesloten omgeving in een open en groen leefgebied waar je heerlijk kunt wonen, werken en ontspannen.

De Tuin van Noord is een bijzonder project waar met respect voor de rijke historie wordt gebouwd aan een nieuwe toekomst. Een toekomst waarbij iedereen welkom is. Van starters op de woningmarkt tot gezinnen met kinderen. 

De ontwikkelcombinatie Tuin van Noord, HD | Advies, ontwikkeling en realisatie en BAM Wonen zijn inmiddels in verkoop met fase 1. Lees meer op www.tuinvannoord.nl.

Heeft u vragen? Neemt u contact op met adviseur  van TW3 010 3007117 of stuur een mail naar tuinvannoord@tw3.nl
+ Toon meer
+0

Kenmerken project

Vanaf prijs
Onbekend
-
Beschikbaarheid
van
100
Woningtype
Status project
In voorbereiding
Start verkoop

Prijslijst

Prijslijsten

Naam huis type

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Bouwnr.
Status
Kavel (m²)
Woning (m²)
Inhoud (m³)
Kamers
Prijs (€)
Onbekend
E-label
Text
Text
Text
Text
Text
Text
222.000 - 222.000
Text
Start verkoop
+ Bekijk alle woningen
Betrokken partijen
Partner Type
Partner name
Address line 1
Address line 2
0000AA, Rotterdam
Ik heb interesse in dit project