Park 16Hoven

Prijs onbekend
893754
Terug

Welkom in de populaire buurt, de Jordaan!  Wij hebben de eer om dit nieuwbouw appartement van ca. 90m² in traditionele  stijl te mogen verkopen.

Aan de rand van Overschie verrijst Park 16Hoven. Een unieke wijk. Een wijk met een grote variatie aan woningen, brede straten en lanen, speelgelegenheden voor de jeugd en veel groen. In de hele wijk komen de karakteristieken uit het oude polderlandschap terug. Zo zijn bijvoorbeeld langs de oude dijken en watergangen de langzaam verkeersroutes aangelegd. Wonen in Park 16Hoven is echt ‘buiten’ wonen. Door het vele groen in de wijk en het nabijgelegen park heeft de wijk een groen karakter. En de natuur ligt naast de deur; Midden Delfland, de Schiezone en de Vlinderstrik liggen op fietsafstand. Maar ondanks dat u echt buiten woont, staat u zo in het centrum van Rotterdam. Zowél met eigen vervoer, als met het openbaar vervoer via het aan de oostkant van de wijk gelegen Randstad Railstation Melanchtonweg.
+ Toon meer
+0

Kenmerken project

Vanaf prijs
Onbekend
893754
-
Beschikbaarheid
1
van
Woningtype
Vrije kavel
Status project
In verkoop
Start verkoop

Prijslijst

Prijslijsten

Naam huis type

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Bouwnr.
Status
Kavel (m²)
Woning (m²)
Inhoud (m³)
Kamers
Prijs (€)
Onbekend
E-label
Text
Text
Text
Text
Text
Text
222.000 - 222.000
Text
Start verkoop
+ Bekijk alle woningen
Betrokken partijen
Partner Type
Partner name
Address line 1
Address line 2
0000AA, Rotterdam
Ik heb interesse in dit project