Nesselande Newport Miami

Prijs onbekend
0
Terug

Welkom in de populaire buurt, de Jordaan!  Wij hebben de eer om dit nieuwbouw appartement van ca. 90m² in traditionele  stijl te mogen verkopen.

De woningtypes binnen deelproject Miami
Het gebouw Miami bestaat uit vijf deelprojecten: Tower, Lake Front, Plaza, East Lane en Common Green. De 192 appartementen zijn zeer divers van afmeting en plattegrond. Van appartementen en tweelaagse woningen tot penthouses.

Ontwerp
Het ontwerp van project Miami is van Roberto Meyer van het Amsterdamse architectenbureau Meyer en Van Schooten. De architect heeft de locatie, situering en kwaliteit van elk subdeelproject omgezet in een bijzonder ontwerp. Het eindresultaat? Een carré rondom een groene binnentuin, met een spectaculaire woontoren op de zuidwestelijke hoek van het gebouw.

Woningen
Aan de voet van het gebouw bevinden zich Plaza, East Lane, Common Green en Lake Front. Ieder gebouw heeft een directe relatie met het bijzondere openbaar gebied. Dit bestaat uit het winkelplein, de boulevard, de parkzones Common Green, Greenpark en het strand. Ook kijken alle bewoners uit op de onder architectuur aangelegde binnentuin.
 
Ontwikkelaar:
AM | Zuid-Holland
Van Omme & De Groot
+ Toon meer
+0

Kenmerken project

Vanaf prijs
Onbekend
0
-
Beschikbaarheid
21
van
Woningtype
Penthouse
Status project
In verkoop
Start verkoop

Prijslijst

Prijslijsten

Naam huis type

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Bouwnr.
Status
Kavel (m²)
Woning (m²)
Inhoud (m³)
Kamers
Prijs (€)
Onbekend
E-label
Text
Text
Text
Text
Text
Text
222.000 - 222.000
Text
Start verkoop
+ Bekijk alle woningen
Betrokken partijen
Partner Type
Partner name
Address line 1
Address line 2
0000AA, Rotterdam
Ik heb interesse in dit project