Little C

Prijs onbekend
Terug

Welkom in de populaire buurt, de Jordaan!  Wij hebben de eer om dit nieuwbouw appartement van ca. 90m² in traditionele  stijl te mogen verkopen.

Little C wordt on-Nederlands anders! Vijftien panden in pakhuisstijl ademen de authentieke en industriële sfeer die je doet denken aan The Village en Pearl Disctrict in wereldsteden als New York en Portland. Ook de mix aan lofts, appartementen, studio’s, daktuinen, ontmoetingspleinen, kantoren, werkplekken, horeca, ateliers en kleinschalige winkels vind je nog nergens in Nederland. Zelfs niet in Rotterdam. Maar straks dus wel; aan de kop van Coolhaven! Direct áán het water – met een heus stadspark – en op loopafstand van de bruisende binnenstad.


Dit najaar zijn de eerste rauwe lofts en appartementen van Little C te koop. Little C ligt direct aan de Coolhaven, naast Hogeschool Rotterdam en tegenover het Erasmus MC. Dit rauwe stukje Rotterdam wordt ingericht in lijn met de integrale gebiedsvisie Hoboken. Deze gebiedsvisie brengt kennis, wetenschap, kunst en cultuur samen en heeft als focus prettige binnen- en buitenruimten, een sterke economie en groene parken. Straks loopt de rand van de levendige buurt rondom Little C over in een fraai stadspark dat uitmondt in Coolhaven. Daar stap je vanaf de kade zó in je sloepje. Tussen nu en 2020 worden in Little C ruim 300 lofts en appartementen - koop en vrije huur - gebouwd en 10.000 m2 aan werkruimte gerealiseerd. Al lange tijd is er veel interesse in dit nieuwe stukje NYC in Rotterdam. Zo dachten meer dan 450 geïnteresseerden mee over het project Little C tijdens klantenpanelavonden en door middel van online enquêtes. Hun ideeën hebben geleid tot de ontwikkeling van een levendig en bijna eclectisch gebied in downtown Rotterdam met rauwe lofts en appartementen die vele Rotterdammers én niet-Rotterdammers zullen aanspreken. 

+ Toon meer
+0

Kenmerken project

Vanaf prijs
Onbekend
-
Beschikbaarheid
van
100
Woningtype
Status project
In voorbereiding
Start verkoop

Prijslijst

Prijslijsten

Naam huis type

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Bouwnr.
Status
Kavel (m²)
Woning (m²)
Inhoud (m³)
Kamers
Prijs (€)
Onbekend
E-label
Text
Text
Text
Text
Text
Text
222.000 - 222.000
Text
Start verkoop
+ Bekijk alle woningen
Betrokken partijen
Partner Type
Partner name
Address line 1
Address line 2
0000AA, Rotterdam
Ik heb interesse in dit project
Geen suggesties gevonden.