Kavels Nesselande, Waterwijk

Prijs onbekend
339689
Terug

Welkom in de populaire buurt, de Jordaan!  Wij hebben de eer om dit nieuwbouw appartement van ca. 90m² in traditionele  stijl te mogen verkopen.

Waterwijk is een unieke wijk bestaande uit ca 300 zelfbouwkavels die allemaal gelegen zijn aan het water en waarvan de meeste in directe verbinding staan met de Zevenhuizerplas. In Nesselande-Waterwijk worden door de gemeente Rotterdam in de komende jaren nog 125 vrije kavels in verschillende fasen in verkoop gebracht. De kavels in Waterwijk variëren in ligging en grootte. Op deze kavels kan naar eigen ontwerp en welstandsvrij een woning worden gebouwd. Het ontwerp van de woning moet wel voldoen aan het vigerende bestemmingsplan en de voorwaarden zoals omschreven in de informatiebrochure (pdf). Wilt u deze vrije kavels bestuderen, de prijzen bekijken, de ligging van de individuele kavels gedetailleerd in beeld krijgen, dan kunt u de informatie voor Kaveltekeningen en prijzen Vrije Inschrijving, Fase 1, 2 en 5 (pdf) downloaden. Deze kavels zijn per direct beschikbaar.


Wij ontvangen tevens veel vragen over de start van de loting voor de kavels 185-192 , 149a-153 en de kavels 118A tot 121. Helaas is het nog niet mogelijk om de verkoop van deze kavels op te starten. Op dit moment wordt nog gewerkt aan alle voor de loting noodzakelijke informatie en werkzaamheden ter plaatse van de kavels. De informatie zal niet eerder beschikbaar zijn dan in het 3e kwartaal van 2017. De loting zal plaatsvinden 2 maanden na publicatie op het internet.+ Toon meer
+0

Kenmerken project

Vanaf prijs
Onbekend
339689
-
578047
Beschikbaarheid
1
van
Woningtype
Vrije kavel
Status project
In verkoop
Start verkoop

Prijslijst

Prijslijsten

Naam huis type

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Bouwnr.
Status
Kavel (m²)
Woning (m²)
Inhoud (m³)
Kamers
Prijs (€)
Onbekend
E-label
Text
Text
Text
Text
Text
Text
222.000 - 222.000
Text
Start verkoop
+ Bekijk alle woningen
Betrokken partijen
Partner Type
Partner name
Address line 1
Address line 2
0000AA, Rotterdam
Ik heb interesse in dit project