Kaap de Goede Hoek

Prijs onbekend
Terug

Welkom in de populaire buurt, de Jordaan!  Wij hebben de eer om dit nieuwbouw appartement van ca. 90m² in traditionele  stijl te mogen verkopen.

In de rij van kustlocaties neemt Hoek van Holland een zeer bijzondere plaats in. Het oriënteert zich op de Nieuwe Waterweg, maar ligt ook aan zee en de duinen. De nieuwbouwlocatie Kaap de Goede Hoek ligt precies op het snijpunt van rust, natuur en ruimte van het kustlandschap en dynamiek en kracht van de Rotterdamse wereldhaven. Tegen deze uitdagende achtergrond ontwikkeld AM een uniek gebied, genaamd Kaap de Goede Hoek.

Kaap de Goede Hoek wordt een dorp of buurt én een badplaats in de natuur. Een unieke plek met water, duinen en natuur die bewoners en recreanten vrijheid biedt. Het water en de duinen zijn voor iedereen direct zichtbaar en voelbaar. Een plaats waar iedereen zijn eigen vakantiesfeer ervaart, waar iedereen zich thuis voelt en waar iedereen vrij kan leven in alle seizoenen van het jaar.

Eén Ambiance
In Kaap de Goede Hoek is één ambiance en er heerst een sfeer van vrij en zorgeloos leven. Er speelt zich van alles af in dit unieke gebied. Mensen wonen, wandelen, fietsen, gaan naar het strand, genieten van het uitzicht of wonen een conferentie bij. Het plein biedt gezellige levendigheid en de mogelijkheid om wat te eten en te drinken. In alle seizoenen heeft Kaap de Goede Hoek haar charme. Golven en stevige zeewind maken dat mensen zich in de herfst en winter één voelen met de natuur.

Impressie
Impressies van het woongebied en de badplaats zijn gemaakt en geven u een beeld van hoe het wordt om te wonen en te leven in Kaap de Goede Hoek.

+ Toon meer
+0

Kenmerken project

Vanaf prijs
Onbekend
-
Beschikbaarheid
van
700
Woningtype
Status project
In voorbereiding
Start verkoop

Prijslijst

Prijslijsten

Naam huis type

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Bouwnr.
Status
Kavel (m²)
Woning (m²)
Inhoud (m³)
Kamers
Prijs (€)
Onbekend
E-label
Text
Text
Text
Text
Text
Text
222.000 - 222.000
Text
Start verkoop
+ Bekijk alle woningen
Betrokken partijen
Partner Type
Partner name
Address line 1
Address line 2
0000AA, Rotterdam
Ik heb interesse in dit project