Hart van Zuid, Rotterdam

Prijs onbekend
Terug

Welkom in de populaire buurt, de Jordaan!  Wij hebben de eer om dit nieuwbouw appartement van ca. 90m² in traditionele  stijl te mogen verkopen.

De tennisvelden aan de rand van het Zuiderpark worden ontwikkeld naar circa 90 grondgebonden woningen met een tuin in een ruime groene opzet. Dit is wonen op een prachtige parkachtige en waterrijke plek. En toch zijn alle voorzieningen om de hoek. Ook is de bereikbaarheid zeer goed, het OV station Zuidplein is op loopafstand. Vanaf Zuidplein is het 8 minuten met de metro naar het centrum. Met de auto is de A15 binnen 5 minuten te bereiken.  
De tennisbaanlocatie maakt deel uit van de vernieuwing Hart van Zuid. Vanaf 2016 ondergaat het gebied rond Winkelcentrum Zuidplein en Ahoy een totale metamorfose. Doel: een nieuw bruisend stadscentrum; een plek waar bewoners, bezoekers en ondernemers zich helemaal thuis voelen.
 
Het exacte woningaanbod wordt momenteel met de gemeente afgestemd. We denken aan (grotere) eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen.
 
Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, dan kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief via www.hartvanzuidrotterdam.nl/nieuwsbrief/
+ Toon meer
+0

Kenmerken project

Vanaf prijs
Onbekend
-
Beschikbaarheid
van
90
Woningtype
Status project
In voorbereiding
Start verkoop

Prijslijst

Prijslijsten

Naam huis type

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Bouwnr.
Status
Kavel (m²)
Woning (m²)
Inhoud (m³)
Kamers
Prijs (€)
Onbekend
E-label
Text
Text
Text
Text
Text
Text
222.000 - 222.000
Text
Start verkoop
+ Bekijk alle woningen
Betrokken partijen
Partner Type
Partner name
Address line 1
Address line 2
0000AA, Rotterdam
Ik heb interesse in dit project