FENIX Loft appartementen - Katendrecht

Prijs onbekend
0
Terug

Welkom in de populaire buurt, de Jordaan!  Wij hebben de eer om dit nieuwbouw appartement van ca. 90m² in traditionele  stijl te mogen verkopen.

Fenixloodsen - Katendrecht

Het best verborgen geheim van Rotterdam: de Fenixloodsen op Katendrecht. Gelegen op het grensvlak van twee compleet verschillende werelden aan de Rijnhaven: het hoogstedelijke en “high-class” van de Wilhelminapier tegenover het ruige en ruwe van Katendrecht. Een historische plek waar je de haven nog voelt, maar met de torens van de Wilhelminapier als het meest spectaculaire decor van de Nederland.

De komende jaren wordt er gewerkt aan de transformatie van de Fenixloodsen tot een nieuwe woon-, werk- en recreëeromgeving. Het spanningsveld en de setting in de stad is bijna on-Nederlands. Aan de Rijnhavenzijde het uitzicht over het water en de Rotterdamse skyline, aan de andere kant de aansluiting op het gerenoveerde een sfeervolle Deliplein. Met de komst van de Rijnhavenbrug die eind 2011 / begin 2012 wordt opgeleverd, worden de werelden fysiek met elkaar verbonden en kan ook echt het ‘Rondje Rijnhaven’ worden gemaakt.

De bestaande loodsen – de toekomstige plint van het gebouw – worden herontwikkeld; de ruwe betonnen structuur en de compositie van de gebouwen worden opgeknapt met daarbinnen een invulling die past bij deze tijd. Een groot aantal openbare functies als horeca, winkels, parkeren, kantoren en aan het plein tussen de loodsen een theater. Boven deze levendige plint wordt een nieuwe woonwereld gecreëerd. Gefaseerd komen daar ca. 400 appartementen: voor zowel de koop als huur, groot en klein in formaat en gericht op een breed publiek. De toekomstige bewoners hebben echter wel één gemeenschappelijke deler; een uitgesproken voorkeur voor hoogstedelijk wonen!

De komende jaren zal er nog gewerkt worden aan deze plek. Op dit moment wordt de loods (kantinegebouw) al tijdelijk gebruikt door theater Walhalla. Aan de andere kant is het gezamenlijke informatiecentrum Katendrecht (Woonstad Rotterdam, OBR, Heijmans Vastgoed B.V. ) ingericht. De komst van de Rijnhavenbrug (eind 2011 / begin 2012) zal een volgende belangrijke impuls zijn. De verwachting is dat medio 2012 meer bekend is over de invulling van de Fenixloodsen en er een start wordt gemaakt met de verkoop.

Fenixloodsen
-    Appartementen
-    Ca. 400 woningen
-    Vanaf medio 2012 meer info over verkoop
+ Toon meer
+0

Kenmerken project

Vanaf prijs
Onbekend
0
-
575000
Beschikbaarheid
6
van
Woningtype
Appartement
Status project
In verkoop
Start verkoop

Prijslijst

Prijslijsten

Naam huis type

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Bouwnr.
Status
Kavel (m²)
Woning (m²)
Inhoud (m³)
Kamers
Prijs (€)
Onbekend
E-label
Text
Text
Text
Text
Text
Text
222.000 - 222.000
Text
Start verkoop
+ Bekijk alle woningen
Betrokken partijen
Partner Type
Partner name
Address line 1
Address line 2
0000AA, Rotterdam
Ik heb interesse in dit project