Wonen in Rotterdam
Nederlands English

Over ons

Met Woneninrotterdam.nl helpen we jou als huizenzoeker om jouw nieuwe thuis in Rotterdam te vinden. We zijn er voor je in elke stap van je zoektocht naar een nieuwe koop- of huurwoning en bieden een aanvulling op sites als Funda en Jaap.nl.

Je vindt op onze site het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten in Rotterdam, verhalen van de wijkbewoners zelf en tips van professionals en specialisten. Er is voor iedereen wat. Of je nu gaat studeren of in Rotterdam je eerste huis koopt, een huis zoekt voor je gezin of weer terug wilt keren naar de Maasstad. Wij helpen je met zoeken, financiële tips en onder andere adviezen over duurzame aanpassingen aan je huis.

We kunnen je zo goed op weg helpen doordat we direct de weg weten naar de juiste mensen bij makelaars, projectontwikkelaars, verhuurders en de gemeente Rotterdam. Wonen in Rotterdam is een initiatief van de Gemeente Rotterdam. Met veel makelaars, projectontwikkelaars, woningcorporaties en beleggers hebben we partnerships. Op onze site vind je daarom vaak net wat meer over die wijk waar jij je oog op hebt laten vallen of dat nieuwbouwproject waar je graag wilt wonen.

Via onze wijkpagina’s en het aanbod in het menu vind je ook het actuele koop- en huuraanbod van Funda in Rotterdam.

Heb je nog vragen? Stel ze dan via Facebook, Instagram of Twitter of mail ze ons via info@woneninrotterdam.nl. Hoe meer jij ons vraagt, hoe beter wij jou als woningzoekende in Rotterdam kunnen helpen.


Woningaanbod Bekijk het Rotterdamse woningaanbod.

Interessante artikelen over Wonen in Rotterdam

Wonen in Rotterdam maakt gebruik van cookies. Bij het bezoeken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.