Wonen in Rotterdam
Nederlands English

Over ons

Met Woneninrotterdam.nl helpen we jou als huizenzoeker om jouw nieuwe thuis in Rotterdam te vinden. We zijn er voor je in elke stap van je zoektocht naar een nieuwe koop- of huurwoning, zelfbouwkavel of klusproject. We bieden een aanvulling op sites als Funda en Jaap.nl.

Je vindt op onze site het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten in Rotterdam, verhalen van de wijkbewoners zelf en tips van professionals en specialisten. Er is voor iedereen wat. Of je nu gaat studeren, je eerste huis koopt, een huis zoekt voor je gezin of weer terug wilt keren naar de Maasstad. Wij helpen je met zoeken, financiële tips en onder andere adviezen over duurzame aanpassingen aan je huis.

Wonen in Rotterdam is een samenwerking tussen Gemeente Rotterdam en makelaars, projectontwikkelaars, woningcorporaties, beleggers en financiële dienstverleners die een sterke binding hebben met Rotterdam. Op onze site vind je daarom vaak net wat meer over die wijk waar jij je oog op hebt laten vallen of dat nieuwbouwproject waar je graag wilt wonen.

Via onze wijkpagina’s en het aanbod in het menu vind je ook het actuele koop- en huuraanbod van Funda in Rotterdam.

Heb je nog vragen? Stel ze dan via info@woneninrotterdam.nl. Hoe meer jij ons vraagt, hoe beter wij jou als woningzoekende in Rotterdam kunnen helpen.


Woningaanbod Bekijk het Rotterdamse woningaanbod.

Interessante artikelen over Wonen in Rotterdam

Wonen in Rotterdam maakt gebruik van cookies. Bij het bezoeken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.