Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Zonnige huurwoningen in Oude Noorden

Sfeervolle splitlevelwoningen met een tuin op het zuiden en topmaisonnettes met een zonnig terras

Aan de Ruivendwarsstraat in het Oude Noorden bouwt Woonstad Rotterdam twintig vrije sector huurwoningen voor middeninkomens: sfeervolle splitlevelwoningen met een tuin op het zuiden en topmaisonnettes met een zonnig terras.

Het project bestaat uit 20 woningen:

  • Tien splitlevelwoningen van ongeveer 100 m2 op de onderste twee verdiepingen, met 4 kamers en tuin aan de voorkant. Een fijne plek om thuis te komen met je gezin.
  • Tien topmaisonnettes van ongeveer 75 m2 op de bovenste twee verdiepingen, met 3 kamers en dakterras aan de voorkant. Leuk wonen voor starters!

Stadse gezelligheid

In het Oude Noorden geniet je van stadse gezelligheid: bijzondere winkels, heerlijke eettentjes en fijne speelpleinen. Ook voor supermarkten, openbaar vervoer en scholen hoef je de wijk niet uit. Wil je ontspannen in een groene omgeving? In tien minuten fiets je naar de Kralingse Plas. Heb je juist zin in de bruisende stad? Fiets de andere kant op en je bent binnen tien minuten in hartje centrum Rotterdam.

Wat zijn de huurprijzen?

Huren in de Ruivendwarsstraat kan vanaf € 939 per maand. Dit is inclusief servicekosten zoals glasverzekering en serviceabonnement. Je betaalt geen borg en bemiddelingskosten.

Duurzaam wonen aan Ruivendwarsstraat

In de Ruivedwarsstraat woon je duurzaam. De huurwoningen worden aangesloten op stadsverwarming. Dit is zuiniger, veiliger en milieuvriendelijker dan aardgas. Op het dak van het gebouw komen zonnepanelen. De bergingen krijgen groene daken. Dit ziet er van bovenaf mooi uit, zorgt voor een extra stukje groen en houdt ook nog eens het regenwater vast.

Meer informatie en planning

De oplevering van de woningen wordt verwacht in december 2021. Je kunt op de projectsite reageren op de woningen van 22 september tot en met 6 oktober.

Vorig artikel Hoe vind ik een huurwoning in Rotterdam?
Volgend artikel Bouw huurwoningen in Dukdalf op Zuid gaat binnenkort starten