Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Your new best friend in town: Alex Rotterdam

17 mei start de verkoop van 109 woningen in Alex, voor starters tot senioren

Maak kennis met Alex! Het betaalbare nieuwbouwproject in een van de meest vriendelijkste wijken van Rotterdam; Het Lage Land – Prins Alexander. Een divers woningaanbod en geschikt voor alle leeftijden. Alex is niet voor niets de vriend van iedereen. De prijzen zijn inclusief een complete keuken en badkamer en starten vanaf € 199.500,-.

Woningaanbod Alex

Er valt heel wat te kiezen in Alex. Er komen 109 woningen en zes verschillende woningtypes met een diversiteit aan indelingen en kenmerken. Van tweekamerappartementen tot ruime penthouses. Van starters tot senioren. Alex biedt echt een thuis voor iedereen!

Alex - Prins Alexander - Wonen in Rotterdam

Kies de woning die bij jou past

Oriënteer je op jouw aankomende droomwoning in Alex, en bekijk de woningzoeker op de website. Hier vind je alle verkoopprijzen en de aanvullende verkoopdocumentatie. Bovendien is het mogelijk om op de site een financiële check te krijgen en vraag je gemakkelijk een hypotheekverklaring aan. Zo vergroot je direct je kansen bij de toewijzing!

Wonen in een appartement met een tuin en eigen parkeerplaats?

Dat kan! Uniek aan Alex is de gezamenlijke daktuin. Een groene buitenruimte van meer dan 500 vierkante meter om samen te eten, te tuinieren, te spelen, te bewegen of te genieten van de zon. Ook is er een plek waar je je in eentje kunt terugtrekken na een lange dag werken. Elke woning is voorzien van een voortuin, balkon, loggia of heeft een directe ligging aan de daktuin. Bovendien worden alle woningen van Alex opgeleverd inclusief complete keuken en volledige badkamer. Optioneel zijn er in totaal 67 parkeerplaatsen beschikbaar. De parkeergarage is overdekt en bestaat uit drie verdiepingen. Met de fiets? Deze parkeer je veilig in de ruime fietsenstalling.

Je woont als starter al in Alex met een maandlast van ongeveer € 500,- netto. Hierdoor vallen de woningen in de categorie waar Rotterdammers en mensen in de omgeving veel behoefte aan hebben. Een betaalbare categorie waar je al kunt wonen vanaf €199.500,-.

Wil jij een streepje voor? Neem dan contact op met Vaes Finance voor een hypotheekverklaring.

Lonneke Cramer van TW3 Makelaardij

Meer informatie of inschrijven?

De officiële verkoop start op maandag 17 mei en sluit zondag 6 juni om 23.59 uur. Je kunt je op meerdere bouwnummers inschrijven. De volgorde van inschrijven heeft géén effect op de toewijzing. Na de sluiting van de verkoop, op 6 juni, vindt de toewijzing plaats. Heb je een woning toegewezen gekregen? Dan belt een makelaar van TW3 je met het goede nieuws.

Meer informatie over dit nieuwbouwproject vind je op de website www.alexliving.nl. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met TW3 Makelaars via 010-3007117 of info@tw3.nl.

Vorig artikel De vijf hoogtepunten van Het Lage Land
Volgend artikel Appartementen en stadswoningen in nieuwbouwproject Alex in het Lage Land