Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Woonbeurs Rotterdam in het WTC Rotterdam op zaterdag 21 en zondag 22 maart 2020

Kom alles te weten over koop, huur, nieuwbouw, bestaande bouw, zelfbouw en ontvang financieel advies tijdens de Woonbeurs Rotterdam op zaterdag 21 en zondag 22 maart 2020.

Ontdek alles over wonen in Rotterdam en omgeving tijdens de Woonbeurs Rotterdam. Dit jaarlijkse evenement vindt plaats op zaterdag 21 en zondag 22 maart 2020 van 12.00 tot 17.00 uur in het WTC, in het hart van de stad.

Nieuwbouw, bestaande bouw en zelfbouw

Naast nieuwbouwwoningen in Rotterdam (en regio) is er op de beurs ook bestaand woningaanbod. Het gaat in beide gevallen om koopwoningen en vrije sector huurwoningen. De Woonbeurs Rotterdam is ook dé plek waar je met hypotheekadviseurs je financiële mogelijkheden kunt verkennen. Zo sla je twee vliegen in één klap.

WTC Rotterdam

De Woonbeurs Rotterdam is op beide dagen geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Het WTC Rotterdam is te vinden aan het Beursplein 37 in Rotterdam. De toegang is gratis.

Meer informatie

Informatie over de Woonbeurs Rotterdam is te vinden op www.woonbeursrotterdam.nl. Of blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Woonbeurs om het laatste woonbeursnieuws te ontvangen: www.woonbeursrotterdam.nl/nieuwsbrief.

Vorig artikel Wat koop je in Rotterdam voor meer dan 435.000 euro?
Volgend artikel ‘Vergroot je zoekgebied’