Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Woonbeurs Rotterdam heeft antwoord op al je woonwensen

Divers aanbod huur- en koopwoningen, ook in middensegment

Op zaterdag 16 maart 2024 kun je weer een bezoek brengen aan de Woonbeurs Rotterdam in het WTC aan het Beursplein 37. Daar vind je het actuele aanbod van woningen in en rond Rotterdam.

Ben je op zoek naar betaalbare woningen in het middensegment? Ook dan heb je voldoende om te kiezen.

Een huurwoning in de categorie middenhuur ligt heeft een huurprijs die ligt tussen de grens voor sociale huur en de grens voor vrije sector huur. Dat betekent een huurprijs vanaf de liberalisatiegrens van € 879,66 (prijspeil 2024) tot € 1123,00.

Hieronder lichten we enkele bouwprojecten uit die bestemd zijn voor middenhuur.

Zuiderhof

Clubhouse

Woningen voor middeninkomens

Zuiderhof – In Vreewijk in Rotterdam-Zuid komt de nieuwe woonwijk Zuiderhof op het terrein rond het voormalig Zuiderziekenhuis. Hier worden 160 nieuwbouwwoningen gebouwd waarvan er 73 in de categorie middenhuur vallen. Lees hier het interview over Zuiderhof op Wonen in Rotterdam.

Clubhouse – In de Stadsdriehoek aan de Boompjes verrijst straks Clubhouse. Dit zal bestaan uit twee torens waar in totaal 342 vrije sector huurwoningen worden gebouwd. Een deel daarvan is middenhuur.

Timber – Aan de Dordtsestraatweg in Rotterdam wordt houtbouwproject Timber gebouwd. In Timber komen 38 betaalbare appartementen voor middenhuur. Lees meer over Timber in Rotterdam-Zuid.

Grote Beer – In de Rotterdamse wijk Oosterflank wordt gebouwd aan Grote Beer. In dit gebouw komen 193 betaalbare huurwoningen voor mensen met een middeninkomen. In dit artikel lees je meer over Grote Beer.

Timber

Grote Beer

Tour de Maquette

Zoals vorig jaar is de Tour de Maquette ook dit jaar weer aanwezig op de Woonbeurs in Rotterdam, voor iedereen die meer wil weten over de 8 grote stadsprojecten in Rotterdam.

Ben je benieuwd naar de toekomst van Rotterdam? Meld je dan aan voor de Tour de Maquette.

Tussen 12:15 en 13:00 uur kun je mee naar het Timmerhuis, waar je een kijkje krijgt in het leven in de stad en de plannen die er zijn.

Meer informatie

Woonbeurs Rotterdam en regio vindt ook dit jaar weer plaats in het WTC Postiljon Convention Centre aan het Beursplein 37. Je bent tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom. De toegang is gratis. Neem ook een kijkje op de wesbsite van Woonbeurs Rotterdam voor het laatste nieuws.

Vorig artikel Bouw SAWA in volle gang. Kijk mee op de bouwplaats naar de vorderingen.
Volgend artikel Bouw SAWA in volle gang. Kijk mee op de bouwplaats naar de vorderingen.