Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Ben jij je aan het oriënteren op de woningmarkt in Rotterdam? Kom naar de Woonbeurs Rotterdam op zaterdag 16 maart 2024.

Nieuwbouwaanbod, Rotterdamse ontwikkelingen, financiële tips, inspiratie en meer...

Wij hebben weer zin in de woonbeurs. Jij ook? Woonbeurs Rotterdam en regio vindt ook volgend jaar weer plaats in het WTC Postiljon Convention Centre aan het Beursplein 37. Je bent tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom. De toegang is gratis.

Naast diverse stands met (nieuwbouw) aanbod, actuele ontwikkelingen en tips om energiezuinig(er) te wonen, kun je ook terecht voor financieel advies en worden er doorlopend inspirerende seminars gegeven.

Programma Woonbeurs Rotterdam

Het programma van de Woonbeurs Rotterdam en regio 2024 is nog niet geheel bekend. Updates zullen we hier weergeven. Het voorlopige basis programma:

10:00 uur  – Opening deuren Woonbeurs Rotterdam
10:30  uur –  1e Inspiratiebijeenkomst
13:30  uur –  2e Inspiratiebijeenkomst
16:00  uur –  Sluiting deuren Woonbeurs Rotterdam

Inspiratiebijeenkomsten
Wonen in Rotterdam organiseert twee Inspiratiebijeenkomsten tijdens de beurs in het WTC. Hier vertellen we over de ontwikkelingen op de woningmarkt, waar je betaalbare woningen kunt vinden en waar ze worden gebouwd, de financiële mogelijkheden (o.a. hypotheek, rentes, overwaarde…) en over duurzaam wonen. Na afloop kun je vragen stellen.

De eerste inspiratiebijeenkomst is om 10:30 uur en de tweede om 13:30 uur. De bijeenkomsten duren maximaal een uur.

Aanmelden voor een Inspiratiebijeenkomst?
Gezien de beperkte ruimte is het fijn als we vooraf weten hoeveel mensen er willen komen. Meld je dan ook vooraf even aan via: Seminar-programma Woonbeurs Rotterdam en regio 2024 Tickets, Rotterdam | Eventbrite.

Stand Wonen in Rotterdam – Woonbeurs 2023

Inspiratiebijeenkomst Wonen in Rotterdam – Woonbeurs 2023