Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Ben jij je aan het oriënteren op de woningmarkt in Rotterdam? Kom naar de Woonbeurs Rotterdam op zaterdag 16 maart 2024.

Nieuwbouwaanbod, Rotterdamse ontwikkelingen, financiële tips, inspiratie en meer...

Wij hebben weer zin in de woonbeurs. Jij ook? Woonbeurs Rotterdam en regio vindt ook volgend jaar weer plaats in het WTC Postiljon Convention Centre aan het Beursplein 37. Je bent tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom. De toegang is gratis.

Naast diverse stands met (nieuwbouw) aanbod, actuele ontwikkelingen en tips om energiezuinig(er) te wonen, kun je ook terecht voor financieel advies en worden er doorlopend inspirerende seminars gegeven.

Programma Woonbeurs Rotterdam

10:00 uur  – Opening deuren Woonbeurs Rotterdam
10:30  uur –  1e Inspiratiebijeenkomst Wonen in Rotterdam
11:45   uur  – Sessie: De reis van de woningzoekende! Hoe woon jij straks?
13:00  uur – 1e Tour de Maquette langs Rotterdamse stadsprojecten = VOL
12:45  uur – Sessie: Energielabels van de nieuwbouwwoningen
13:30  uur –  2e Inspiratiebijeenkomst Wonen in Rotterdam
14:45 uur –  Sessie: Hoe energiezuiniger je huis, hoe lager de rente
15:00 uur –  2e Tour de Maquette langs Rotterdamse stadsprojecten = VOL
16:00  uur –  Sluiting deuren Woonbeurs Rotterdam

Inspiratiebijeenkomsten

Wonen in Rotterdam organiseert twee Inspiratiebijeenkomsten tijdens de beurs in het WTC. De gemeente Rotterdam vertelt over de woonontwikkelingen in Rotterdam, nu en in de toekomst, Ooms Makelaars laat zien waar je wat voor soort woningen kunt vinden of waar ze komen en de Rabobank sluit af met uitleg over de huidige financiële mogelijkheden. Een rode draad is uiteraard duurzaam en betaalbaar wonen. Na afloop is er ruimte voor het stellen van vragen.

De eerste inspiratiebijeenkomst is om 10:30 uur en de tweede om 13:30 uur. De bijeenkomsten duren maximaal een uur.

Aanmelden voor een Inspiratiebijeenkomst?
Gezien de beperkte ruimte is het fijn als we vooraf weten hoeveel mensen er willen komen. Meld je dan ook vooraf even aan via: Seminar-programma Woonbeurs Rotterdam en regio 2024 Tickets, Rotterdam | Eventbrite.

Tour de Maquette = VOL

WTC Rotterdam, meeting point bij Wonen in Rotterdam stand. De eerste tour is van 13:00-14:00 uur en de tweede van 15:00 – 16:00 uur. We verzamelen om 12:45 uur (1e tour) en 14:45 uur (2e tour) bij de stand van Wonen in Rotterdam vlak achter de entree.

Rotterdam is een bruisende stad vol diversiteit en creativiteit. Hier krijgen bijzondere initiatieven de ruimte om de stad nog aantrekkelijker te maken voor iedereen die er woont, werkt en geniet. Een van die initiatieven zijn de acht Stadsprojecten, zoals de Rijnhaven, Hofplein en Hofbogenpark, die de stad een nieuwe impuls geven. Tour de Maquette is een tour langs coole projecten die van Rotterdam een nog betere plek maken om te wonen, werken en leven.

Op 16 maart hebben we een speciale rondleiding voor je georganiseerd: Tour de Maquette. Onze bevlogen projectleiders vertellen je in 20 minuten alles wat je wilt weten over elke maquette. Helaas zijn alle plekken al vergeven dus is de inschrijving gestopt!

Stand Wonen in Rotterdam – Woonbeurs 2023

Inspiratiebijeenkomst Wonen in Rotterdam – Woonbeurs 2023