Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Wonen op de eerste rang van Feyenoord City

Ontdek een grote variatie aan woningtypen in het nieuwe appartementengebouw IMAGINE

Wil je ook wonen op de eerste rang van Feyenoord City? Naar verwachting wordt in december gestart met de verkoop van de appartementen in het nieuwe woongebouw IMAGINE. Dit appartementengebouw in de wijk Kop van Zuid- Entrepot markeert de start van Feyenoord City.

Dynamische omgeving

Stel je voor hoe je hier kan gaan wonen in een compleet nieuwe omgeving waar het allemaal gebeurt en elke dag anders is. Een dynamische omgeving die alles in zich heeft. Van wonen tot sport. Van park tot uitgaan. Aan de kop van de Laan op Zuid, start het nieuwe Feyenoord City.

Woonkansen op Zuid

In IMAGINE is veel variatie aan woningtypen. De oppervlaktes van de woningen lopen uiteen van 49 tot 225m2. Er komen stadswoningen, binnentuinwoningen, binnenhofappartementen, torenappartementen (in diverse oppervlakten) en XL penthouses. De verkoopprijzen starten vanaf €229.500.

Uitzicht

De woningen van IMAGINE kijken enerzijds uit op de groene binnentuin, anderzijds is de blik gericht op de Nieuwe Maas, het toekomstige Feyenoord City of richting de skyline van Rotterdam.

Meer informatie

Nieuwsgierig naar IMAGINE? Schrijf je in als belangstellende op www.imagine-rotterdam.nl en blijf op de hoogte van alles wat er speelt in en rondom het project.

Vorig artikel Rotterdamse Munt: de tuin in Feijenoord waar bloemen én buurtbewoners wortel schieten
Volgend artikel Villa van Waning: de ontwikkeling van een ontmoetingsplek én omgeving