Terug

Wonen in de tuin van Rotterdam in Hof van Zuidwijk

Wonen in een riante en lichte eengezinswoning met een tuin of een groot terras, in een groene buurt met tal van voorzieningen en speelmogelijkheden in de Rotterdamse wijk Zuidwijk.

I

n de Rotterdamse wijk Zuidwijk realiseert Vestia 108 eengezinswoningen in nieuwbouwproject Hof van Zuidwijk. Het gaat om twee- en drielaagse huurwoningen in de vrije sector. Bijzonder: het is nieuwbouw in een bestaande wijk. Alles ís er dus al: groen, winkels, scholen, openbaar vervoer en een medisch centrum.

Heerlijk wonen tussen het groen

Hof van Zuidwijk is een buurt omringd door bomen, plantsoenen, parkjes, en speelvelden. Er is een gemeenschappelijk afgesloten binnentuin en je beschikt over een terras of een eigen tuin. Hof van Zuidwijk ligt in de Burgen, aan de rand van Rotterdam, en vlak bij Barendrecht. Het is dus letterlijk ‘buiten wonen in de stad’.

Vierde fase van Hof van Zuidwijk

De 108 woningen behoren tot de vierde fase van Hof van Zuidwijk. Net als in de voorgaande fases is het aanbod gevarieerd. Je kunt kiezen voor een drive-in woning met vijf kamers en een royaal terras, maar ook voor een tuinwoning met vier kamers en een flinke tuin. Alle huizen worden opgeleverd met een comfortabele badkamer en moderne keuken met inbouwapparatuur. Daarnaast beschik je over een eigen parkeerplaats.

Energiezuinig

Dankzij onder meer zonnepanelen en het gebruik van restwarmte zijn de woningen energiezuinig, waardoor je energierekening een stuk lager uitvalt dan bij vergelijkbare woningen.

Prijzen

De huurprijzen starten bij ongeveer € 975,- (netto) per maand, inclusief parkeerplaats. De woningen zijn op dit moment in aanbouw en worden naar verwachting eind 2017 opgeleverd.

Inschrijven

Heb je interesse in een woning? Schrijf je in als geïnteresseerde via www.vestia.nl/hofvanzuidwijk of neem contact op met Vestia via 088 124 30 00.

Ontvang het Rotterdamse woonnieuws in je inbox
Meld je aan voor een van de bijeenkomsten!

Neem contact op