Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Wonen aan de Wijnhaven

Nog enkele woningen beschikbaar in CasaNova

Aan de historische Rotterdamse Wijnhaven, tussen Markthal en Maas verrijst CasaNova; een driehoekige woontoren met 115 koopappartementen, in grootte variërend van 40 tot ruim 343 m². Samen met het naastgelegen The Muse vormt CasaNova een mooi ensemble van twee nieuwe iconen aan de skyline van het bruisende Maritiem District. Er zijn nog woningen beschikbaar!

Fenomenaal uitzicht over de Wijnhaven

CasaNova is voor de dynamische en kwaliteitsbewuste stedeling, die op zoek is naar een exclusieve woonomgeving. Door de driehoekige vorm van de woontoren heeft iedere bewoner maximale privacy en een fenomenaal uitzicht over Rotterdam. De appartementen hebben een luxe kookeiland, complete badkamer en stompe deuren met houten binnenkozijnen. Onder CasaNova, aan de kade van de Wijnhaven, is naast de residentiele entree, ruimte voor retail en horeca. Een parkeergarage, groene daktuin, gemeenschappelijke keuken, fitness, gastenkamers en een eigen huismeesterservice: CasaNova heeft het allemaal.

CasaNova is ondanks zijn hoogte van 110 meter toch intiem en gemoedelijk van opzet. Slechts drie appartementen per verdieping in de toren, het gebruik van warm auberginekleurig natuursteen en materialen als hout en glas, zorgen voor een aangename en moderne woonsfeer. Er zijn nog 2 Havenappartementen, 3 Taille-appartementen, 17 Torenappartementen en 3 Penthouses in de verkoop.

Havenappartementen

Uitkijkend op het water en de historische schepen van het Maritiem Museum, leef je in een licht en ruim appartement. In dit appartement ben je direct verbonden met een steeds veranderende stad. De ene keer bruist het er van het leven, de andere keer geniet je in alle rust van de opkomende zon. De havenappartementen verschillen in grootte: van compacte tweekamerappartementen (circa 50 m²) tot ruime driekamerappartementen (circa 98 m²).

Taille-appartementen

De appartementen op de 7e en 8e verdieping liggen in het bovenste gedeelte van de taille van CasaNova. Hier loopt de gevel van de toren schuin terug naar de kern. Je hebt hier de stad aan je voeten én staat in verbinding met de omgeving en de daktuin.

Torenappartementen

Met de torenappartementen van CasaNova ga je de hoogte in. Drie appartementen per verdieping, elk appartement heeft een panoramisch uitzicht over de verschillende windstreken. Kijk vanuit je woonkamer en eetkeuken op de Maas met de Willemsbrug, Leuvehaven of de binnenstad? Een ding hebben de torenappartementen gemeen: het ruime balkon op elke punt van de driehoek.

Penthouses

Als je kiest voor één van de penthouses op de verdiepingen 33, 34 of 35 geniet je elke dag van een panoramisch uitzicht. De woonlagen 33 en 34 bestaan elk uit slechts twee penthouses. Aan de zuidzijde meet deze 170 m² en aan de zuidwest zijde 189 m². De bovenste laag (35) bestaat uit één penthouse van 340 m².

Daktuin met een gemeenschappelijke keuken

De daktuin die tussen de torens van The Muse en CasaNova komt is straks ongeveer 1.500 m² (!). Hier kunnen bewoners elkaar ontmoeten en kan je ontspannen. Een mooi contrast met de grootstedelijke omgeving van het Maritiem District. Aan de collectieve daktuin zijn keukenvoorzieningen gekoppeld, zodat je makkelijk een borrel of etentje gezamenlijk met buren kunt organiseren. Ook voor heerlijke lunch of zomerse BBQ hoef je niet direct terug naar je appartement.

Interesse?

Neem contact op met Ooms Makelaars via [email protected].

Vorig artikel Maritiem District is het Manhattan aan de Maas
Volgend artikel Voel de haven in het Maritiem District