Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

WEST507 by The FIZZ: betaalbaar wonen in een monumentaal pand in Delfshaven

Lofts, riante woon-werk appartementen en penthouses met eigen terras.

De registratie voor WEST507 is van start en sluit op 30 april. WEST507 is een monumentaal gebouw waarin moderne luxe en authentieke elementen worden gecombineerd. Het voormalig kantoorpand in Delfshaven is getransformeerd tot een gebouw met in totaal 183 woningen. WEST507 heeft een prachtig atrium, twee vergaderzalen en een lounge om te werken en samen te komen. Deze zomer openen de deuren van dit markante gebouw!

Het Oceaanhuis (foto: Ossip van Duivenbode)

Lofts, riante woon-werk appartementen en penthouses met eigen terras! De lofts hebben hoge plafonds waardoor er ruimte is voor een prachtige entresol. Deze extra ruimte kan benut worden als slaapkamer of werkplek. De lofts hebben woonoppervlaktes van 52 tot 75 vierkante meter en zijn te huur vanaf 850 euro per maand.

Daarnaast biedt WEST507 ook unieke woon-werk appartementen. Heb je ruimte nodig voor een atelier, praktijk of kantoor, dan zijn deze woningen perfect voor jou. Ook deze appartementen hebben een entresol. De woon-werkappartementen zijn 216 tot 246 vierkante meter groot en te huur vanaf 2.550 euro per maand.

Boven op het pand vind je moderne penthouses van 75 tot 126 vierkante meter. Deze penthouses hebben meerdere slaapkamers en beschikken over een eigen terras, met een schitterend uitzicht over Rotterdam. De huurprijzen beginnen bij 1200 euro per maand.

Delfshaven

Het voormalige Oceaanhuis heeft een rijke historie en werd ook wel het Stokvisgebouw genoemd. Vandaag de dag heeft het de naam WEST507. Het ligt aan de rand van het sfeervolle historische Delfshaven met statige monumentale panden, vlakbij het Lloydkwartier en Coolhaveneiland, en kijkt uit over de Maas!

The FIZZ: Extra services en een internationale community!

WEST507 is een project van The FIZZ, een actieve en internationale community met meerdere locaties in binnen- en buitenland. WEST507 van The FIZZ biedt je een resident manager op locatie en daarnaast worden verschillende activiteiten georganiseerd. Daarnaast heb je een overdekte parkeerplek voor je fiets én auto! Of je nu ondernemer, kunstenaar of young professional bent; WEST507 van The FIZZ biedt jou de plek om jezelf te zijn en te groeien.

Meer informatie

Interesse? Heb je belangstelling voor een van de woningen in WEST507? Kijk dan voor meer informatie en om je te registreren op www.west507.nl.

Vorig artikel Vrije sector huren én feesten met de buren!
Volgend artikel Verrassende pareltjes in Delfshaven