Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Zelfbouwkavels Waterwijk Nesselande

In december 2021 plaatsen we de nieuwe planning voor start verkoop kavels in fase 6 in 2022.

Waterwijk is het eilandenrijk van Nesselande. Dit waterrijke deel vormt de overgang tussen de woonwijk en de Eendrachtspolder, welke deel uitmaakt van het Groene Hart. Waterwijk krijgt circa 330 vrije zelfbouwkavels in Nesselande. Sommige op een privé-eilandje, andere met meer kavels op een groot eiland, weer andere naast elkaar aan een sfeervolle dijkweg. Maar altijd aan het water. Wat is er mooier dan vanuit je eigen tuin het weidse water op te peddelen?

Bestudeer de mogelijkheden vooraf
Er is een grote diversiteit aan woonwensen door de unieke landschappelijke liggen en het waterrijke gebied. Kavels dragen bij aan de verwezenlijking van enkele van deze woonwensen. Elk kavel heeft specifieke kwaliteiten, maar dit betekent ook dat niet elke kavel geschikt is voor elk type woning. Wij raden je daarom aan om bij het maken van een definitieve keuze, bij voorkeur samen met een architect of aannemer, vooraf goed de mogelijkheden van de kavel te bestuderen.

Lees hier meer over de wijk Nesselande in deelgebied Prins Alexander.

Beschikbare zelfbouwkavels Waterwijk Nesselande

De laatste loting heeft plaatsgevonden en alle kavels zijn vergeven. In december 2021 plaatsen we de nieuwe planning voor start verkoop kavels in fase 6 in 2022.

Informatiebrochures zelfbouwkavels Waterwijk Nesselande Fase 6

Informatiebrochure Waterwijk Nesselande Fase 1-6
Algemene Voorwaarden 2007

Overzicht tijdelijk slib depot in het groen gearceerd

Andere zelfbouwkavels en gemeentelijk vastgoed in Rotterdam

Een overzicht van alle beschikbare zelfbouwkavels kun je vinden op de pagina Zelfbouw. Als je op de hoogte wilt worden gehouden van nieuwe beschikbare kavels, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Hiermee houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

De gemeente Rotterdam stelt soms ook vastgoed te beschikking voor renovatie, herontwikkeling of transformatie. Meer informatie hierover is te vinden op de site van Bouwen aan Rotterdam.

Vorig artikel Lintkavels Nesselande
Volgend artikel Nesselande, paradijs voor buitensporters
Wonen in Rotterdam maakt gebruik van cookies. Bij het bezoeken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.