Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Zelfbouwkavels Waterwijk Nesselande

Inschrijving fase 6 Waterwijk Nesselande zal naar verwachting juli / augustus 2022 starten

Waterwijk is het eilandenrijk van Nesselande. Dit waterrijke deel vormt de overgang tussen de woonwijk en de Eendrachtspolder, welke deel uitmaakt van het Groene Hart. Waterwijk krijgt circa 330 vrije zelfbouwkavels in Nesselande. Sommige op een privé-eilandje, andere met meer kavels op een groot eiland, weer andere naast elkaar aan een sfeervolle dijkweg. Maar altijd aan het water. Wat is er mooier dan vanuit je eigen tuin het weidse water op te peddelen?

Bestudeer de mogelijkheden vooraf
Er is een grote diversiteit aan woonwensen door de unieke landschappelijke liggen en het waterrijke gebied. Kavels dragen bij aan de verwezenlijking van enkele van deze woonwensen. Elk kavel heeft specifieke kwaliteiten, maar dit betekent ook dat niet elke kavel geschikt is voor elk type woning. Wij raden je daarom aan om bij het maken van een definitieve keuze, bij voorkeur samen met een architect of aannemer, vooraf goed de mogelijkheden van de kavel te bestuderen.

Lees hier meer over de wijk Nesselande in deelgebied Prins Alexander.

Beschikbare zelfbouwkavels Waterwijk Nesselande

Op dit moment zijn wij volop bezig met de voorbereiding voor de loting voor kavels in fase 6 Nesselande. De inschrijving voor deze fase schatten we in op juli en augustus 2022. De daadwerkelijke loting wordt kort na de zomervakantie verwacht.

Er zijn op dit moment geen kavels beschikbaar. Mochten er uit een vorige fase alsnog kavels vrijkomen, dan worden deze meegenomen in de loting.

Informatiebrochures zelfbouwkavels Waterwijk Nesselande Fase 6

Informatiebrochure Waterwijk Nesselande Fase 1-6
Algemene Voorwaarden 2007

Overzicht tijdelijk slib depot in het groen gearceerd

Andere zelfbouwkavels en gemeentelijk vastgoed in Rotterdam

Een overzicht van alle beschikbare zelfbouwkavels kun je vinden op de pagina Zelfbouw. Als je op de hoogte wilt worden gehouden van nieuwe beschikbare kavels, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Hiermee houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

De gemeente Rotterdam stelt soms ook vastgoed te beschikking voor renovatie, herontwikkeling of transformatie. Meer informatie hierover is te vinden op de site van Bouwen aan Rotterdam.

Vorig artikel Lintkavels Nesselande
Volgend artikel Nesselande, paradijs voor buitensporters