Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Walterspark: weids wonen in opkomende wijk Oudeland in Hoogvliet

5 stadswoningen en 56 appartementen in een groene omgeving

Wonen in een weids en groen gebied, net onder Rotterdam. Waar nog volop ruimte is en waar je toch alle voorzieningen binnen handbereik hebt. Dat kan in de opkomende wijk Oudeland in Hoogvliet. Daar verrijst appartementencomplex Walterspark.

De 5 stadswoningen en 56 appartementen in Walterspark zijn geschikt voor zowel youngsters (stellen en gezinnen) als empty nesters. De stadswoningen kenmerken zich door de werkruimte of woonkeuken op de begane grond; de appartementen door de mogelijkheid om hier levensloopbestendig te wonen.

Walterspark krijgt tien verdiepingen en biedt daardoor een schitterend uitzicht over de weidsheid van de omgeving, inclusief het park. Niet alleen vanuit de woonkamers, maar ook vanaf de balkons.

Verschillende typen woningen

In Walterspark komen verschillende typen woningen: comfortabele appartementen of tweelaagse stadwoningen. De verdeling is als volgt:

5 stadswoningen

✓ Royale stadswoningen (met ruime werkruimte/woonkeuken op de begane grond)
✓ Woonoppervlakte van circa 121 m² of 122 m²
✓ Zowel aan de voorkant als achterkant een balkon op de eerste verdieping
✓ Eigen parkeerplaats op de begane grond
✓ Kindvriendelijk: dichtbij speelplaatsen en scholen
✓ Koopsomindicatie: vanaf € 395.000 v.o.n. (vrij op naam)

56 appartementen

✓ Twee-, drie, vier en vijfkamerappartementen (vanaf circa 75 m² tot 130 m²)
✓ In het oog springend gebouw met tien woonlagen en royale balkons met weids uitzicht
✓ Duurzame materialen en energiezuinig
✓ Levendigheid en voorzieningen op een steenworp afstand
✓ Eigen parkeerplaats op de begane grond of het parkeerdek
✓ Met de metro naar het centrum van Rotterdam
✓ Koopsomindicatie: vanaf € 350.000 v.o.n.

Parkeren kan overdekt op een eigen parkeerplaats binnen het gebouw of op het parkeerdak.

Walterspark in Groene Gordel

In Walterspark woon je in een groen gebied, met volop ruimte in de wijk Hoogvliet-Noord. Het gebied wordt ook wel de Groene Gordel genoemd, met het Ruigeplaatbos en het Oudelandspark in de buurt.

Walterspark biedt een kindvriendelijke omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik: van parken en bossen tot het nabijgelegen winkelcentrum (Wilhelm Tellplaats). Van het water van de Maas tot de winkels in Rotterdam.Bovendien is het gebied goed bereikbaar: het ligt op een steenworp afstand van de A15.

Naast Walterspark wordt in deze wijk het bouwproject Wilhelmspark gerealiseerd. Twee bijzondere projecten die elkaar versterken in uitstraling, wooncomfort en leefplezier.

 

Hart van Oudeland - Walterspark
Hart van Oudeland – Walterspark

Wonen in een weids en groen gebied, net onder Rotterdam. Waar nog volop ruimte is en waar je toch alle voorzieningen binnen handbereik hebt. Dat kan in de opkomende wijk Oudeland in Hoogvliet. Daar verrijst appartementencomplex Walterspark. De 5 stadswoningen en 56 appartementen in Walterspark zijn geschikt voor zowel youngsters (stellen en gezinnen) als empty nesters.

Lees meer

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in een van de woningen in Walterspark? Kijk op de website welke verschillende woningtypen er zijn. Hier kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft.

Vorig artikel Wilhelmspark in Hoogvliet: weidse uitzichten, volop rust en ruimte
Volgend artikel Eengezinswoningen in groene Vlietpark fase 2