Terug

Vrije kavels in Nesselande en Park 16Hoven

Weet je hoe jouw ideale huis eruit zou moeten zien, maar kun je het nergens vinden? Misschien is zelfbouw dan iets voor jou! Op kavels in Nesselande en Park 16Hoven heb jij de kans om je eigen woning te bouwen.

I

n Nesselande en Park 16Hoven zijn kavels waar naar eigen ontwerp een woning kan worden gebouwd. Nieuwsgierig? Lees het verhaal van Dirk en Simone Schennink. Zij bouwen momenteel hun duurzame huis in Park 16Hoven.

Kavels Nesselande

Pak Je Ruimte brengt 32 kavels in Nesselande in één loting op de markt. Het gaat om 26 kavels in Nesselande Waterwijk (fase 2, 3 en 4) en 6 Lintkavels (Zuideinde, Bermweg en Wollefoppenweg) in Nesselande. De informatie van de inschrijving voor deze loting kun je vinden op: Nesselande Waterwijk en Nesselande Lintkavels.

De uiterlijke datum voor het indienen van aanvullende vragen is 7 februari 2018. De sluitingsdatum voor inschrijving om deel te nemen aan de loting bij de notaris is 26 februari 2018. Op 28 februari 2018 zal de loting plaatsvinden. Wil je alvast een kijkje nemen bij de kavels? Dat kan, de kavels zijn voorzien van borden met daarop het betreffende kavelnummer zodat je precies kunt zien om welk kavel het gaat.

Kavels Park 16Hoven

Op dit moment zijn er ook 2 woningbouwkavels vrij ten behoeve van vrije inschrijving in Park 16Hoven. Op deze kavels kan naar eigen ontwerp een woning worden gebouwd. Het ontwerp van de woning moet wel voldoen aan het bestemmingsplan en de voorwaarden zoals omschreven in de informatiebrochure. Wil je deze vrije kavels bestuderen, de prijzen bekijken, de ligging van de individuele kavels gedetailleerd in beeld krijgen, dan kun je de informatie voor Kaveltekeningen en Kavelprijzen Rietzoom Vrije Inschrijving downloaden via de website van Pak je ruimte. De kavels zijn per direct beschikbaar. De aanvragen voor een optie worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Wonen in Rotterdam
Meld je aan voor een van de bijeenkomsten!

Neem contact op