Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Vossa Nova: mooie eengezinswoningen in Bospolder Tussendijken

Koopwoningen in hoge segment voor gezinnen

Aan de Schiedamseweg in de luwte van de Bospoldervos worden mooie eengezinswoningen gebouwd. De woningen van het project Vossa Nova komen te liggen op een unieke locatie tussen het Marconiplein, het Dakpark en naast het bijzondere stadsontwikkelingsproject Merwe vierhavens (M4H).

Het Dakpark – één van de grootste dakparken van Europa

Vossa Nova tussen oud en nieuw

De woningen in Vossa Nova zijn prachtig gelegen in de opkomende wijk Bospolder Tussendijken, waar geschiedenis van oud Delftshaven en stadsgroen hand in hand gaan. Hier kun je optimaal genieten van de gezelligheid van de Schiedamseweg en de levendigheid van het iconische Visserijplein, waar een van de grootste markten van Rotterdam te vinden is.

Bovendien zijn er diverse scholen in de buurt en ook verschillende culturele voorzieningen, zoals het Prinses Theater, bevinden zich op een steenworp afstand. ook zit je vlakbij het groen: na een paar minuten wandelen ben je in de naastgelegen parken het Dakpark en park 1943.

Markt Visserijplein

Historisch Delfshaven

Vossa Nova goed bereikbaar

Met het OV Knooppunt op het Marconiplein, is Vossa Nova heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf hier vertrekken metro’s, trams en bussen naar alle richtingen. Stap in de metro en sta binnen 10 minuten in het centrum van Rotterdam. Liever met de fiets? Ook dan hoef je niet lang te reizen. Binnen 15 minuten kun je genieten van de bruisende binnenstad van Rotterdam of het charmante Schiedam. Forensen voor je werk? Met de auto zit je binnen 5 minuten op de A20.

Tram vanaf Marconiplein voor de Science Tower

Meer informatie over Vossa Nova

Op de website van het project Vossa Nova kun je je woonwensen doorgeven. Dat kan via een contactformulier, door de woonwens enquête in te vullen of contact op te nemen met de verkopende makelaar Schieland Borsboom. Ook vind je er meer informatie over dit bouwproject.

 

Vossa Nova
Vossa Nova

Aan de Schiedamseweg in de luwte van de Bospoldervos worden 7 mooie eengezinswoningen gebouwd. De woningen van het bouwproject Vossa Nova worden te koop aangeboden in het hoge segment. Vossa Nova komt te liggen op een unieke locatie tussen het Marconiplein, het Dakpark en naast het bijzondere stadsontwikkelingsproject Merwe vierhavens (M4H).

Lees meer
Vorig artikel Benieuwd naar de nieuwe stoere stadswijk Merwehaven in M4H?
Volgend artikel Begeef je naar Bospolder, bolwerk van creatieve broedplaatsen!