Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Voorjaar 2021: wonen op de eerste rij in The Terraced Tower

258 huurappartementen in hartje stad

Slaap lekker uit of ga sporten, organiseer een tuinfeest met vrienden op grote hoogte, en dat alles met heel Rotterdam aan je voeten. Kies uit honderden restaurants en terrassen, haal verse boodschappen in de Markthal. Pak de watertaxi naar huis. Ga waar je wilt, doe wat je wilt. Dát is Front Row Living in The Terraced Tower. En… komend voorjaar kun jij er wonen!

Front Row Living in hartje Rotterdam

Midden in het hart van Rotterdam verrijst een gloednieuw high end appartementencomplex, met aan de ene kant uitzicht op de Maas en aan de andere kant de stad. In deze 100 meter hoge toren zijn vanaf komend voorjaar 258 appartementen te huur, variërend van 55 m2 tot 136 m2. De huurappartementen liggen op de 1e tot 22e verdieping. Ook zijn er 122 parkeerplaatsen te huur. Elk appartement in The Terraced Tower heeft een fantastisch uitzicht en een breed balkon waar je kunt zitten, relaxen en spelen. Dus… hoe drink jij je koffie het liefst, met uitzicht op de skyline of rivier?

Modern, licht, luxe

Duik vol in het bruisende stadsleven of trek je terug en ontspan: The Terraced Tower biedt je het beste van twee werelden. Het moderne design, gebruik van natuurlijke materialen en het weidse uitzicht maken van elk appartement een oase van rust, licht en lucht. Leef je uit in de volledig uitgerust keuken met combi-oven, inductie-kookplaat, koelkast, diepvries en vaatwasser. Zowel de keuken als de badkamer hebben een luxe, moderne uitstraling en bieden je alles wat je je maar kan wensen. Perfect om weer even tot jezelf te komen.

Hoog, hoger, hoogst

Een luxe appartementencomplex van 100 meter hoog, 32 verdiepingen, 344 appartementen, dat is een flinke klus. Vorige maand was het dan ook feest: het hoogste punt werd bereikt! Ondertussen werkt er nog steeds zo’n 250 man dagelijks aan The Terraced Tower om ervoor te zorgen dat het jou straks aan niets ontbreekt.

Inschrijven

De inschrijving voor The Terraced Tower start in december 2020. Naar verwachting kunnnen de eerste bewoners er in de lente van 2021 kunnen gaan wonen. Tot die tijd zal er nog genoeg gebeuren. Kun jij niet wachten om front row te gaan wonen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Vorig artikel Wilgenplantsoen: een samenbouwproject voor wonen op maat met elkaar
Volgend artikel Huren in De Groene Kaap