Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Vooraankondiging verhuur Remisehof in Feijenoord

Binnenkort start de verhuur van 137 appartementen, maisonnettes en eengezinswoningen van het nieuwbouwproject Remisehof in Feijenoord

Met huren in Remisehof krijgt Rotterdam er een prachtig woonproject bij in Feijenoord. Een gevarieerd woonprogramma, met zowel eengezinswoningen, appartementen als maisonnettes, verdeeld over twee blokken. De prachtige binnentuinen zorgen voor een groen uitzicht en een heerlijke plek om buiten tot rust te komen. En dat met de levendigheid van wijken als Katendrecht en Kop van Zuid op loopafstand.

De feiten op een rijtje

Er zijn 24 appartementen met een oppervlakte van 60 tot 112 m2, verdeeld over twee tot vier kamers met een balkon. Verder zijn er 48 maisonnettes, boven- of benedenwoningen, van ongeveer 90 m2 met een terras. Ten slotte zijn er 65 eengezinswoningen tussen de 120 en 155 m2 met een tuin.

Fijn wonen in Feijenoord

Het project wordt gebouwd in het deelgebied Feijenoord. De twee blokken worden van elkaar gescheiden door de Laan van Zuid. Hiermee staat het ene blok in de wijk Kop van Zuid-Entrepot, en het andere in de Afrikaanderwijk. Niet alleen woon je in een bruisend deel van Rotterdam met goede voorzieningen, qua bereikbaarheid heb je het hier ook getroffen. Binnen 10 minuten ben je met de tram in de binnenstad van Rotterdam, of met de auto op de A16.

Meer informatie

De verhuur van Remisehof start dit kwartaal. Als je je hier alvast inschrijft ontvang je een save the date voor de start van de verhuur.

Vorig artikel Bouwlust in Rotterdams nieuwe hotspot Feijenoord
Volgend artikel Feijenoord, een buurt in ontwikkeling