Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Eengezinswoningen in groene Vlietpark fase 2

Prachtige eengezinswoningen in het groene Hoogvliet

Vlietpark is een nieuwbouwontwikkeling in Hoogvliet Rotterdam. Hier worden in twee fasen niet alleen duurzame huizen gebouwd, maar ook groen openbaar gebied met ruimte om te spelen en te verblijven. De woningen van Vlietpark fase 1 zijn alweer geruime tijd opgeleverd. ABB Bouwgroep is in samenwerking met de gemeente Rotterdam volop bezig met de ontwikkeling van Vlietpark fase 2. Vlietpark fase 2 is een nieuwbouwontwikkeling op de voormalige school- en gymzaallocatie aan de Endenhout 1 en bestaat uit 26 eengezinswoningen in het middeldure en dure koopsegment.

Informatiebijeenkomst Wijkakkoord en Vlietpark Fase 2

Op dinsdagavond 24 oktober organiseerde gemeente Rotterdam een geslaagde bewonersbijeenkomst voor omwonenden en geïnteresseerden van Hoogvliet. De bijeenkomst stond in het teken van het toelichten van het Wijkakkoord. Het Wijkakkoord bestaat uit meerdere thema’s. Een thema dat hoog op de agenda staat binnen de gemeente is “Bouwen”.ABB was uitgenodigd om op deze bijeenkomst aanwezig te zijn en om omwonenden en geïnteresseerden, in het kader van het thema “Bouwen”, te informeren over Vlietpark fase 2. We bedanken iedereen voor de komst en enthousiasme.Heb je de bijeenkomst gemist? Geen zorgen! De informatiepanelen die op de bijeenkomst werden getoond zijn vanaf nu ook te zien op onze vlietpark-hoogvliet.nl/fase2.

Vlietpark in Hoogvliet

ABB Bouwgroep is in samenwerking met de gemeente Rotterdam gestart met de ontwikkeling van Vlietpark fase 2. Vlietpark fase 2 is een nieuwbouwontwikkeling op de voormalige schoollocatie en gymzaal aan de Endenhout 1. De nieuwbouwontwikkeling bestaat uit 27 eengezinswoningen in het midden en hoge koopsegment. Er komen verschillende woningtypen, naar verwachting vergelijkbaar met fase 1.

Vlietpark fase 2
Vlietpark fase 2

Vlietpark fase 2 is een nieuwbouwontwikkeling op de voormalige school- en gymzaallocatie aan de Endenhout 1 in Hoogvliet. Wonen in Vlietpark betekent wonen in een groene woonomgeving, in een fijne bestaande woonwijk, met alle voorzieningen om de hoek. De nieuwbouwontwikkeling bestaat uit 26 eengezinshuizen in het middeldure en dure koopsegment.

Lees meer

Locatie Hoogvliet Rotterdam

Sinds 1934 is Hoogvliet onderdeel van de gemeente Rotterdam. In Hoogvliet kun je dus echt genieten van de voordelen van de grote stad Rotterdam. Er is een rijk aanbod aan verschillende voorzieningen, zoals natuur, sportvoorzieningen, winkels, scholen en nog veel meer. Doordat Hoogvliet gelegen is aan de Oude Maas woon je echt in een prachtige groene omgeving. Op een steenworp afstand van Vlietpark is winkelcentrum Hoogvliet gelegen. Daarnaast is Hoogvliet uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Meer informatie of inschrijven?

Alle informatie over Vlietpark fase 2 is te lezen op vlietpark-hoogvliet.nl/fase2. Je kunt je hier aanmelden voor de nieuwsbrief om actuele ontwikkelingen, definitieve verkoopprijzen en de uitnodiging voor de start verkoop fase 2 te ontvangen.

Vorig artikel Maak kennis met Hoogvliet: een groene en rustige omgeving
Volgend artikel Verkoop Parkbuurt Hoogvliet fase 4