Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Mooie eengezinswoningen in groene Vlietpark fase 2

Prachtige eengezinswoningen in het groene Hoogvliet

Vlietpark is een nieuwbouwontwikkeling in Hoogvliet Rotterdam. Hier worden in twee fasen niet alleen duurzame huizen gebouwd, maar ook groen openbaar gebied met ruimte om te spelen en te verblijven. In Vlietpark zijn meerdere woningtypes, waardoor er altijd wel een woning is die bij jou past! Kies je voor een klassieke rijwoning, of juist voor een rijwoning met luxe veranda in de voortuin? Of kies je voor de extra ruime hoekwoning, die ook voorzien is van een dakterras? Aan jou de keuze!

Vlietpark fase 1 is verkocht en momenteel in aanbouw. De planvorming van circa 30 eengezinswoningen van fase 2 is van start gegaan en de verwachte start verkoop is half 2023.

Vlietpark in Hoogvliet

ABB Bouwgroep is in samenwerking met de gemeente Rotterdam gestart met de ontwikkeling van Vlietpark fase 2. Vlietpark fase 2 is een nieuwbouwontwikkeling op de voormalige schoollocatie en gymzaal aan de Endenhout 1. De nieuwbouwontwikkeling bestaat uit circa 30 eengezinswoningen in het midden en hoge koopsegment. Er komen verschillende woningtypen, naar verwachting vergelijkbaar met fase 1.

Vlietpark Hoogvliet
Vlietpark Hoogvliet

Vlietpark is een nieuwbouwontwikkeling in Hoogvliet Rotterdam. Hier worden in twee fasen niet alleen duurzame huizen gebouwd, maar ook groen openbaar gebied met ruimte om te spelen en te verblijven. Vlietpark fase 1 is verkocht en momenteel in aanbouw. De planvorming van fase 2 is van start gegaan en de verwachte verkoop start begin 2023.

Lees meer

Locatie Hoogvliet Rotterdam

Sinds 1934 is Hoogvliet onderdeel van de gemeente Rotterdam. In Hoogvliet kun je dus echt genieten van de voordelen van de grote stad Rotterdam. Er is een rijk aanbod aan verschillende voorzieningen, zoals natuur, sportvoorzieningen, winkels, scholen en nog veel meer. Doordat Hoogvliet gelegen is aan de Oude Maas woon je echt in een prachtige groene omgeving. Op een steenworp afstand van Vlietpark is winkelcentrum Hoogvliet gelegen. Daarnaast is Hoogvliet uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Meer informatie of inschrijven?

Alle informatie over Vlietpark is te lezen op www.vlietpark-hoogvliet.nl. Je kan je hier aanmelden voor de nieuwsbrief om actuele ontwikkelingen, definitieve verkoopprijzen en de uitnodiging voor de start verkoop fase 2 te ontvangen.

Vorig artikel Maak kennis met Hoogvliet: een groene en rustige omgeving
Volgend artikel Verkoop Parkbuurt Hoogvliet fase 4