Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Verhuur studentenstudio’s in Vitro aan de Glashaven is gestart

Wonen in één van de 87 gloednieuwe studio’s met eigen voorzieningen in Vitro

Studeren in Rotterdam doe je toch het liefst vanuit je eigen woonruimte! Met een studio in Vitro aan de Glashaven zit je op een topplek in de Stadsdriehoek, hartje Rotterdam. Of je nu op uitwisseling komt of je een volledige studie volgt, je zit gebakken in één van de 87 gloednieuwe studio’s met eigen voorzieningen. De verhuur van de 24 longstay studio’s is vandaag (1 augustus 2022) gestart, de 63 shortstay studio’s komen naar verwachting begin september in de verhuur.

Vitro is gevestigd aan de Glashaven in de Stadsdriehoek (Rotterdam). Te midden van een mix tussen historisch erfgoed en moderne architectuur met het uitgaansleven om de hoek. De 87 studentenstudio’s (oppervlakte tussen 21 m2 tot 41 m2) hebben eigen faciliteiten: woon-/slaapgedeelte, keuken en badkamer. Daarnaast heeft iedere studio een privé berging in de kelder, waar ook een gezamenlijke fietsenstalling aanwezig is. Studenten kunnen elkaar ontmoeten op het gezamenlijke dakterras of bij de wasruimte waar alle bewoners gebruik van kunnen maken.

De longstay studio’s starten met een huurprijs vanaf € 638,- excl. servicekosten. De woonruimte wordt gestoffeerd opgeleverd en dient minimaal een jaar verhuurd te worden. Bij de shortstay studio’s mag een student maximaal 9 maanden lang in deze gemeubileerde studio verblijven.

Verrassende voordelen

Je wilt het meeste uit je studietijd in Rotterdam halen. Je wilt je goed richten op je studie, maar ook de stad opslurpen. Met een eigen studio in Vitro, kun je het allebei. Het omgebouwde kantoor ligt midden in de stad, dicht bij Hogescholen en Universiteiten, openbaar vervoer en het uitgaansleven. Je hebt hier je eigen stekkie met een gezamenlijke wasruimte en dakterras. En je kunt een studio huren voor maximaal 6 maanden of gedurende je gehele studieduur.

Vitro: Studentenstudio's in de Glashaven
Vitro: Studentenstudio’s in de Glashaven

Studeren in alle rust én op stap in de bruisende stad? Vanaf eind 2022 kun je wonen in één van de 87 gloednieuwe studio’s in Vitro.

Lees meer

Meer informatie over de studentenstudio’s in Vitro

Zie jij jezelf wel wonen in een van de studio’s in Vitro? Via de woningzoeker op www.vitro-rotterdam.nl kun je je vanaf vandaag (1 augustus 2022) inschrijven voor een eigen studio. Twee weken na de start van de inschrijving zullen de eerste studio’s worden toegewezen. De verhuur van de 24 longstay studio’s is vandaag (1 augustus 2022) gestart, de 63 shortstay studio’s komen naar verwachting begin september in de verhuur. De oplevering wordt verwacht in het tweede deel van Q4 2022.

Vorig artikel Studeren en wonen in hartje centrum? Dat kan vanaf september in hAavn.
Volgend artikel Op kamers in Rotterdam: kies je wijk en schrijf je in