Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Studeren in alle rust vanuit jouw studio in Vitro aan de Glashaven

Vanaf eind 2022 kun je wonen in één van de 87 gloednieuwe studio’s in Vitro

Studeren in Rotterdam doe je toch het liefst vanuit je eigen woonruimte! Met een studio in Vitro zit je op een topplek in de Stadsdriehoek, hartje Rotterdam. Of je nu op uitwisseling komt of je een volledige studie volgt, je zit gebakken in één van de 87 gloednieuwe studio’s. Vitro ligt aan de Glashaven en is Latijn voor ‘glas’. Maar dat wist je wellicht al.

Een leegstaand kantoorgebouw wordt op dit moment getransformeerd naar 87 studentenstudio’s voor de verhuur. Boven op het bestaande gebouw zijn drie lagen nieuw in aanbouw. De studentenstudio’s, met een oppervlakte tussen 20 m2 en 40 m2, bevinden zich op een toplocatie in het Rotterdamse stadshart. Te midden van een mix tussen historisch erfgoed en moderne architectuur met het uitgaansleven om de hoek. Iedere studio heeft zijn eigen faciliteiten: keuken, woon-/slaapgedeelte, badkamer en eigen berging in de kelder. Hiernaast kun je gebruik maken van de gezamenlijke wasruimte en je buren ontmoeten op het dakterras.

Verrassende voordelen

Je wilt het meeste uit je studietijd in Rotterdam halen. Je wilt je goed richten op je studie, maar ook de stad opslurpen. Met een eigen studio in Vitro, kun je het allebei. Het omgebouwde kantoor ligt midden in de stad, dicht bij Hogescholen en Universiteiten, openbaar vervoer en het uitgaansleven. Je hebt hier je eigen stekkie met een gezamenlijke wasruimte en dakterras. En je kunt een studio huren voor maximaal 6 maanden of gedurende je gehele studieduur.

Vitro: Studentenstudio's in de Glashaven
Vitro: Studentenstudio’s in de Glashaven

Studeren in alle rust én op stap in de bruisende stad? Vanaf eind 2022 kun je wonen in één van de 87 gloednieuwe studio’s in Vitro.

Lees meer

Meer informatie over de studentenstudio’s in Vitro

Vanaf vandaag kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor de nieuwsbrief via vitro-rotterdam.nl. De oplevering wordt verwacht in het 4e kwartaal van 2022.

Vorig artikel Studeren en middenin het centrum wonen? Dat kan binnenkort aan de Westewagenstraat.
Volgend artikel Op kamers in Rotterdam: kies je wijk en schrijf je in