Terug

Vijf kavels in de verkoop in Park 16Hoven

Bouw je eigen huis in Rotterdams nieuwste stadswijk.

W

andelen in het park, fietsen door de polders en winkelen in de binnenstad? Of gewoon lekker thuis blijven, in je riante huis? In Park 16Hoven, aan de noordkant van Rotterdam, heb jij het voor het zeggen. De gemeente Rotterdam heeft in het voorjaar twintig kavels in de verkoop gebracht door middel van loting. Een aantal kavels is niet ingeloot. Deze vijf kavels zijn vanaf nu voor vrije inschrijving beschikbaar! Het betreft de volgende kavels: Kavel 17 Van Leeuwenhoekhof (Vijverbuurt) en kavels 61, 66, 72 en 100 in de Rietzoom.

Vijverbuurt (kavel 17)

Kavel 17 is een hoekkavel gelegen aan de Oostzijde van de Leeuwenhoekhof, en grenst met de achterzijde aan het project Royaal Rotterdam. De Van Leeuwenhoekhof maakt geen onderdeel uit van de hoofdverkeerstructuur van de wijk, wat betekent dat het gebied rustig en autoluw is. De randvoorwaarden voor kavel 17 in de Vijverbuurt lees je hier.

Rietzoom (kavels 61, 66, 72 en 100)

Rietzoom ligt in het zuidelijke deel van Park 16Hoven. Hier zullen ongeveer 350 woningen worden  gebouwd. Typerend voor deze buurt is de grote hoeveelheid water. Veel woningen in Rietzoom hebben een tuin die direct aan het water grenst. De kaveltekeningen en -prijzen vind je hier.

Park 16Hoven

Park 16Hoven heeft een zeer gunstige ligging: tussen het groen, maar toch dichtbij de stad! De Coolsingel ligt op minder dan 4 kilometer afstand. Dit betekent dat je met de auto in ongeveer 10 minuten, en met de fiets in ongeveer 20 minuten midden in het centrum bent. De Randstadrail heeft een tweetal stations op korte afstand: Melanchtonweg (waar je ook de tram kunt pakken) en Meijersplein.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Park 16Hoven. Voor vragen of een verzoek voor een optie kun je contact opnemen met Joke Huigen, gemeente Rotterdam via kavelsRotterdamSO@rotterdam.nl.

Update maandag 2 maart 2020: alle kavels op deze pagina zijn inmiddels verkocht.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Wonen in Rotterdam
Meld je aan voor een van de bijeenkomsten!

Neem contact op