Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

De verkoop van N° 75 Coolsingel is gestart!

Luxe appartementen en penthouses aan de Coolsingel.

Het is eindelijk zover. De verkoop van nieuwbouwproject N° 75 Coolsingel in Rotterdam is gestart! Wil jij wonen in het oer-Rotterdamse hart van de stad? Het maximale halen uit het bruisende stadsleven? Dan is dit jouw kans. De royale appartementen bieden mogelijkheden voor meerdere slaapkamers en zijn alle voorzien van een ruim balkon. De grote glaspartijen brengen veel licht in huis en bieden een vrij uitzicht op de stad onder je. De high end penthouses zijn flexibel in te delen en beschikken over een riant dakterras.

Inschrijven

Deze week is de inschrijvingsperiode gestart en kun je jezelf via de website aanmelden voor één van de 58 luxe koopappartementen.

Prijzen

De prijzen van de appartementen variëren van € 414.500,- tot € 901.000,- v.o.n. De prijzen van de vier exclusieve penthouses zijn op aanvraag. Met een woonoppervlakte van 90 m2 tot 290 m2 geniet je optimaal van het leven op een toplocatie midden in de stad.

Luxe appartementen

Wonen in N° 75 Coolsingel betekent leven in aangename luxe, omringd door royale terrassen en groene buitenruimtes. Je wordt omgeven door comfort en alle faciliteiten die het leven net even wat leuker maken.

Meer informatie

Gaat jouw hart sneller kloppen? Bekijk dan snel het woningaanbod, kies jouw favoriete bouwnummers uit en schrijf je vandaag nog in voor één of meer bouwnummers van jouw voorkeur! Inschrijven is mogelijk tot woensdag 15 juli, 23.59 uur. Heb je vragen of lukt het inschrijven niet? Neem dan contact op met Ooms Makelaars via 010 – 424 88 88 of TW3 Makelaardij via 010 – 300 71 17.

Vorig artikel Pre-sale POST
Volgend artikel Rust en ontspanning in het Stadscentrum
Wonen in Rotterdam maakt gebruik van cookies. Bij het bezoeken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.