Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Verkoop Hefkwartier Fase W gestart

Veel Rotterdamser dan in Hefkwartier in Feijenoord kun je niet wonen

Wonen met de stad aan je voeten! Dat is wonen in Hefkwartier. Ingeklemd tussen de twee stadsiconen De Hef en De Brug (Unilevergebouw) ligt – midden in Rotterdam – Hefkwartier. Een stoere wijk van zo’n 300 woningen groot. Geschikt voor iedere stadsliefhebber. Van jong tot oud en van single tot gezin.

Nu in verkoop fase W

Na het succes van het appartementengebouw Hefkwartier fase V, is nu ook gestart met de verkoop van de appartementen in Hefkwartier fase W! Dit deelplan bestaat uit 47 studio’s, appartementen en penthouses.

De studio’s | Wonen met de stad aan je voeten!

In deze fase zijn 15 studio’s, variërend van 52 tot 66 m2. Je kiest voor een studio met uitzicht over het water óf met een zonnig terras. De studio’s hebben één of twee slaapkamers maar zijn er ook in een loftvariant. Prijzen zijn vanaf € 239.500 v.o.n.

Sfeerimpressie studio

De penthouses | (D)room with a view!

Ook in fase W vind je op de topverdieping de zeer geliefde penthouses. Dit is een echte (D)room with a view! Niet alleen het uitzicht over de Maas en richting de stad is fantastisch, ook het hoge plafond (in de living ruim 3,5 meter) en de dakterrassen maken deze penthouses meer dan af. Daarnaast hebben de penthouses standaard twee badkamers en twee of drie slaapkamers. Prijzen zijn vanaf € 627.000 v.o.n. inclusief parkeerplaats.

Sfeerimpressie penthouse

De appartementen | Hoe centraal wil je wonen?

Last but ‘zeker’ not least… de appartementen. Ook in de appartementen kun je een keuze maken uit verschillende types en liggingen. Het merendeel van de vierkamerappartementen heeft ook het fantastische uitzicht over de stad. Verder zijn er driekamerappartementen met een fijn zonneterras. Prijzen zijn vanaf € 427.500 v.o.n. inclusief parkeerplaats.

Sfeerimpressie appartement

Alle woningen worden opgeleverd met luxe sanitair en tegelwerk én een complete LEICHT-keuken met Siemens inbouwapparatuur. Bewoners kunnen gebruik maken van een fietsenstalling en kopers van de appartementen en penthouses hebben ook nog een privé-parkeerplaats in de onderliggende garage.

Inschrijven

Je kunt je nu inschrijven op www.hefkwartier.nl. Inschrijven voor fase W is mogelijk tot en met 8 juni 12.00 uur. Voor vragen kun je contact opnemen met TW3 makelaars op 010-3007117 of [email protected] .

Vorig artikel Feijenoord is volop in beweging
Volgend artikel Klimaatadaptieve Havenlofts in de Nassauhaven vieren hoogtij