Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Verkoop fase V Hefkwartier is gestart

Veel Rotterdamser dan in Hefkwartier in Feijenoord kun je niet wonen.

Tussen twee stadsiconen – De Hef en De Brug (het hoofdkantoor van Unilever) – ligt het nieuwbouwproject Hefkwartier. Na de complete afronding zal deze nieuwe wijk in Feijenoord bestaan uit circa 300 eengezinswoningen en appartementen. De verkoop van de eerste drie fases is succesvol verlopen, en nu is het tijd voor de verkoop van de appartementen, stadswoningen en penthouses!

De appartementen in Hefkwartier hebben misschien wel het mooiste uitzicht van Rotterdam! Geen dag is saai met een prachtig panorama over de stad, het water en de Rotterdamse skyline. En zijn nog enkele twee-, drie- en vierkamerappartementen beschikbaar. De appartementen variëren van 89 tot 132 m2 en hebben allemaal een ruim terras.

Ben je op zoek naar een ruimere woning voor je (toekomstige) gezin maar niet van plan om de stad te verlaten? Dan biedt een stadswoning in Hefkwartier wellicht dé ideale oplossing! De eerdere fases bestaan namelijk vooral uit eengezinswoningen en er wordt voor kinderen zelfs een speelplek aangelegd. De stadswoningen zijn er in vier varianten van 100 t/m 136 m2 woonoppervlak met twee, drie of zelfs vier slaapkamers en één of twee terrassen. Ook bouwnummer 1 (Type C) is een prettige woning voor een kleiner gezin. Deze woning heeft twee slaapkamers en een stadstuin van circa 40m2 met een aparte buitenberging.

Penthouses

De penthouses zijn inmiddels uitverkocht, maar goed nieuws voor de penthouse-zoekers. In de volgende fase (Fase W) komen ook drie spectaculaire penthouses. Heb je interesse? Stuur dan een email naar [email protected] en je wordt op de hoogte gehouden!

Midden in de stad

Hefkwartier is een stukje stad in de stad. Maar dan ook echt midden in de stad. De Willemsbrug en de Erasmusbrug zijn de verbindingswegen naar het centrum waar je met boot, fiets of auto binnen een kwartiertje bent. Geniet van de zomer in de stad op een festival, terras of park!

Meer informatie

Nieuwsgierig naar de stadswoningen, appartementen en penthouses? Kijk voor meer informatie op de website van Hefkwartier

Vorig artikel Rotterdamse Munt: de tuin in Feijenoord waar bloemen én buurtbewoners wortel schieten
Volgend artikel Paul van de Laar vertelt over de ontwikkeling van ‘zijn’ Feijenoord