Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Nu in verkoop: 34 ruime eengezinswoningen in De Kuil

Woon jij straks in deze ruime Stadswoning, middenin het groen en dicht bij de stad?

In De Kuil woon je comfortabel en duurzaam, middenin het groen, met alle voorzieningen in de buurt en dicht bij het centrum van Rotterdam. De Kuil bestaat in totaal uit 232 woningen (appartementen & eengezinswoningen) en een aantal commerciële ruimten, verdeeld over 8 blokken. De verrassing van De Kuil is de natuurinclusieve en klimaatadaptieve groene vallei: een weelderige oase vol bomen en planten, wandelpaden en verschillende plekken om te ontspannen.

De Stadswoning

Eén van de spraakmakende woningtypes in De Kuil is de 4-laagse Stadswoning. Deze woning is gelegen aan de nieuwe en groene dijkzone, heeft een woonoppervlakte van maar liefst 154 m2, 4 slaapkamers en beschikt over een ruim terras op het zuidwesten. De voorgevel van de Stadswoningen, heeft een stoere, stadse uitstraling door de verschillende bakstenen gevels. Aan de andere zijde word je verrast door een natuurlijke binnenwereld met groen en gevels van duurzaam hout.

Achtergevels van duurzaam hout

Verschillende bakstenen voorgevels

De indeling van de Stadswoning

Je stapt via de groene dijkzone de woning binnen in de bijzonder royale entree die je ook kan gebruiken als study of riante bijkeuken. Aan de achterzijde is de leefkeuken met ruimte voor een grote eettafel om gezellig te kunnen tafelen. Met de openslaande deuren bereik je het terras van ca. 25 m2, gelegen op het zuidwesten, deze is ook te bereiken via het besloten achterpad.

De eerste verdieping is één en al woonkamer! Met verschillende optiemogelijkheden kun je ook kiezen om de keuken hiernaartoe te verplaatsen of nóg een slaapkamer te realiseren. De tweede en derde verdiepingen zijn de slaapverdiepingen. De woning telt 4 slaapkamers. Vanuit de slaapkamers aan de achterzijde heb je weids uitzicht, over de Valleiwoningen aan de overzijde heen. De badkamer is gelegen op de tweede verdieping en is geheel voorzien van luxe tegelwerk en sanitair. Met de optiemogelijkheden is het ook mogelijk om deze te vergroten.

De groene vallei op Zuid

Wonen in De Kuil betekent wonen in een dynamische buurt, op de kruising van het nieuwe Parkstad, de Kop van Zuid en de Afrikaanderwijk. Hier wordt hard gewerkt aan de versmelting van groene woonbuurten, nog meer goede voorzieningen en uitstekende verbindingen. De Kuil bestaat in totaal uit 232 woningen (appartementen & eengezinswoningen) verdeeld over 8 blokken en een aantal commerciële ruimten. Aan de buitenzijde is De Kuil statig door haar stedelijke uiterlijk, maar aan de binnenzijde kom je in een hele andere wereld terecht. Een natuurinclusieve en klimaatadaptieve groene vallei zonder auto’s, een duurzame oase middenin de stad. De groene vallei is een plek waar kinderen kunnen spelen, dieren kunnen nestelen en bewoners kunnen ontspannen. Een binnengebied die draait om de fysieke en sociale gezondheid: een plek voor en met iedereen.

Meer informatie of direct inschrijven voor een Stadswoning in De Kuil

Ben je geïnteresseerd in een Stadwoning? Bekijk het actuele woonaanbod, de documentatie en plattegronden op de projectsite. Je kunt je hier ook direct inschrijven.

Vorig artikel Benieuwd of wonen in KOER iets voor jou is? Kom dan langs in de modelwoning.
Volgend artikel Afrikaanderwijk is hip en happening