Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Verkoop 28 eengezinswoningen Newport Nesselande gestart

Op donderdag 4 juni is de verkoop gestart van de 28 stijlvolle eengezinswoningen van Kopenhagen in Newport Nesselande

Nesselande

Op nog geen 15 minuten van het centrum van Rotterdam vind je de Rotterdamse woonwijk Nesselande. De wijk is met een eigen strand, boulevard en de Zevenhuizerplas uniek in haar soort. Omgeving Zevenhuizerplas biedt bovendien volop mogelijkheden voor allerlei activiteiten.

Newport Nesselande

Het paradepaardje van Nesselande is Newport. In Newport Nesselande komen alle goede dingen van het leven samen: mooie woningen, een bruisende boulevard met winkels en vele restaurants, een breed strand en voldoende (water)sportmogelijkheden.

Momenteel wordt er gebouwd aan de derde en laatste woontoren van Newport Kopenhagen. De woontoren bestaat uit 98 appartementen waarvan een deel voor verkoop en een deel voor verhuur bestemd zijn.

28 stijlvolle eengezinswoningen

Het sluitstuk van Newport zijn de 28 stijlvolle eengezinswoningen. Dit zijn de allerlaatste woningen die in Newport in verkoop en aanbouw zullen gaan. De huizen zijn gevarieerd maar vormen door het gebruik van materiaal en kleur toch een eenheid. Ook zijn de architecten erin geslaagd een badplaats-achtige sfeer te creëren.

De woningen van 147 t/m 155 m2 zijn verdeeld over vier woonblokken en drie woningtypes. Iedere woning heeft een diepe achtertuin en een zonnig dakterras. Sowieso is een zonnig plekje nooit ver zoeken want hier woon je letterlijk met het strand om de hoek!

Alle nieuwbouwhuizen hebben een eigen parkeerplaats op het binnenterrein en worden opgeleverd met een prachtige LEICHT-keuken en luxe sanitair en tegelwerk. Ook qua energiezuinigheid is er gedacht aan de toekomst en aan je maandlasten. De woningen worden met een lage EPC-waarde en volledig met vloerverwarming opgeleverd. Prijzen zijn vanaf € 455.000 v.o.n..

Inschrijven

Inschrijven is vanaf nu mogelijk op www.newport-nesselande.nl. Je kunt je inschrijven tot maandag 15 juni 12.00 uur. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Scheele Makelaardij op 0180- 315544 of [email protected]

Vorig artikel Nesselande, paradijs voor buitensporters
Volgend artikel Vakantiegevoel in Nesselande