Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Veel belangstelling voor inspiratiebijeenkomst Rotterdam West

Bijeenkomst over de verschillende mogelijkheden om te wonen in Rotterdam West.

De inspiratiebijeenkomst van Wonen in Rotterdam op dinsdag 30 oktober jl. was een groot succes. Tijdens de avond in het Sparta Stadion kregen bezoekers een goed beeld over het wonen in Delfshaven. Of, zoals iedereen zegt, in West.

In het plenaire programma gaf Lisette Groen, gebiedsaccountmanager Delfshaven van de Gemeente Rotterdam, een schets van het gebied. Met een blik op hoe dit deelgebied zich de afgelopen jaren ontwikkeld heeft en welke ambities de gemeente hier heeft. Makelaar Ivo van Wylick (Kettner Makelaardij) nam aanwezigen aan de hand van foto’s mee door het gebied en vertelde over de bouwstijlen en het prijsniveau in de verschillende wijken. Bewoners kwamen ook aan het woord. Ze vertelden over de keuze van hun wijk, de favoriete plekken en deelden ook hun wensen voor de buurt.

De bijeenkomst werd afgesloten met een borrel met informatiestands van nieuwbouwprojecten waaraan nu (of binnenkort) gewerkt wordt in Delfshaven. Tijdens de borrel waren bezoekers in de gelegenheid om meer informatie te krijgen van de verschillende nieuwbouwprojecten (The Hudsons, Stack, Eden District, BABEL, The FIZZ West507, Van Dorp en Buitengewoon Bajonet), bij makelaars te rade te gaan én financieel advies in te winnen bij de adviseurs van Rabobank Rotterdam. Ook kon je je inschrijven voor een van de tours door West (in november), onder leiding van Ferrie Weeda (gids en bewoner).

Vorig artikel Wonen met het gezin in Middelland, middenin de stad in alle opzichten!
Volgend artikel Wonen in West: prachtige panden én bijzonder betaalbaar