Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Een nieuwe multifunctionele woon- en ontmoetingsplaats aan het water

Wonen in een stoer en industrieel gebied met uitzicht op het water

The V-Tower aan de kade van de Persoonshaven wordt een statige verschijning van maar liefst 65m hoog. De woontoren op de Kop van Feijenoord biedt ruimte aan zo’n 200 huur- en koopappartementen. Dit bijzondere stukje Rotterdam aan de Piekstraat gaat de komende jaren transformeren naar een multifunctioneel gebied met een mix van onder andere wonen, werken en vrije tijd. Een gebied om in de gaten te houden!

Concept artist impression V-Tower - Wonen in Rotterdam

Multifunctionele woon- en ontmoetingsplaats aan het water

De nieuwe woontoren komt op de percelen van Trouw BV aan de Piekstraat 61-67 te Rotterdam. De transformatie en herontwikkeling van de karakteristieke industriële bestaande bouw zal samen met de markante nieuwbouw dienen als aanjager voor verdere sociaaleconomische en culturele ontwikkelingen aan de Piekstraat. Het plan wordt een nieuwe multifunctionele woon- en ontmoetingsplaats aan het water met fijne terrassen waar genoten kan worden van de avondzon. The V-Tower biedt het comfort van nu met een industrieel karakter. In de toren komen onder andere huur- en koopappartementen, een parkeergarage, horecagelegenheid en bedrijfsruimten.

Een stoer en industrieel gebied in Rotterdam Zuid

De Piekstraat ligt op het schiereiland van Feijenoord, een karakteristiek industriële omgeving in Rotterdam-Zuid. De Piekstraat gaat de komende jaren transformeren naar een multifunctioneel gebied met een mix van onder andere wonen, werken en vrije tijd. De industriële gevels worden in de Piekstraat zoveel als mogelijk behouden bij de planontwikkeling. Op deze manier blijft de maritieme historie bewaard voor de stad Rotterdam en toegankelijker voor een breder publiek.

Bekijk de locatie van de V-Tower op de kaart

De locatie wordt omringd door water met een sensationeel panorama over Rotterdam. Een plek met een enorme potentie. De Piekstraat ligt centraal in de stad en in de directe nabijheid van Katendrecht waar u kunt genieten van de vele restaurants en terrassen. Daarnaast is Kralingen uitstekend bereikbaar met de veerpont welke direct aanmeert bij de Piekstraat.

De ring van Rotterdam ligt op 10 minuten. Het trein- en metrostation Rotterdam-Zuid is uitstekend bereikbaar en is slechts 5 minuten lopen. Rotterdam Centraal bereikt u binnen 10 minuten. Op loopafstand van De Piekstraat wordt Feyenoord City gebouwd. Hier zullen onder andere winkels, restaurants en een bioscoop een enorme incentive geven aan de Piekstraat.

Meer informatie

De verwachting is dat de verkoop medio / eind 2022 zal starten. Zou jij ook graag op dit stoere stukje Rotterdam willen wonen? Geef dit dan aan op de projectsite en je ontvangt informatie over nieuwe ontwikkelingen en start verkoop.

Vorig artikel Rauwe schoonheid vanuit je loft aan de Piekstraat
Volgend artikel Bouwlust in Rotterdams nieuwe hotspot Feijenoord