Terug

Urban living in de Adriaen Nimants in Hillesluis

Kleinschalig appartementsgebouw met 9 koopwoningen

A

fgelopen week kopje het Algemeen Dagblad: "Adriaen Nimants geeft Feijenoord een hip tintje." Met de appartementen in het project Adriaen Nimants, op de hoek van de Groene Hilledijk en de Adriaen Nimantsstraat lijkt Rotterdam op New York en Berlijn. Ook daar worden de wijken buiten het centrum steeds populairder. In de wijken om het centrum van Rotterdam ontstaan hippe broedplaatsen en leuke plekken. Feijenoord is bijvoorbeeld volop in beweging – met de Kop van Zuid, Katendrecht en Feyenoord City is er veel te beleven, en nu dus ook op de huizenmarkt. De hoogwaardige appartementen in de Adriaen Nimants staan te koop vanaf € 247.500. Dus niet alleen voor goedverdienende twee verdieners!

Drie slaapkamers of juist een loft?

De woningen hebben een tuin, balkon of dakterras én krijgen standaard twee of drie slaapkamers. Ook kun je de appartementen als één ruimte (loft) laten opleveren. Je hebt dan de beschikking over een vrij indeelbare ruimte die je naar eigen creativiteit kunt inrichten. De woningen zijn zowel geschikt voor jonge gezinnen, starters - alleenstaand of samenwonend - als voor mensen zonder inwonende kinderen die op zoek zijn naar meer comfort en gemak. Het zijn echte stedelijke appartementen voor mensen die kiezen voor de reuring van de stad.

Midden in de stedelijkheid

De Adriaen Nimants ligt in de buurt Hillesluis, tussen winkelcentrum Zuidplein en het stadiongebied Feijenoord in. De Adriaen Nimantsstraat zelf is een rustige zijstraat van de levendige Groene Hilledijk. Hillesluis is een leuke buurt met veel voorzieningen voor zowel jong als oud. Je dagelijkse boodschappen doe je op loopafstand op de Beijerlandselaan, met gezellige winkeltjes en een handige supermarkt. In de buurt, op loopafstand, liggen ook de Valkeniersweide en het Zuiderpark: het grootste stadspark van Nederland.

Hart van Zuid; Katendrecht; Feyenoord City: in de Adriaen Nimants woon je er midden tussenin.

Planning

De voorinschrijving start in juni. In september is de officiële start van de verkoop. De geplande start van de bouw is in het najaar van 2019.

Meer informatie

Geïnteresseerd? Bekijk dan het aanbod op www.adriaennimants.nl en schrijf je direct in! Wij houden je dan op de hoogte van de ontwikkelingen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Wonen in Rotterdam
Meld je aan voor een van de bijeenkomsten!

Neem contact op