Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Unieke kans op wonen in een monument

Op 11 december start de verkoop van de 29 bijzondere appartementen in de Baumannkerk.

Het is zover! Op woensdag 11 december start de verkoop van de 29 appartementen in de Baumannkerk. Je bent van 17.00 tot 19.00 uur van harte welkom in de kerk aan de Burgemeester Baumannlaan 171 in Overschie. Tijdens de start verkoop zijn de makelaars van TW3 aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Wonen in de Baumannkerk

De Onze-Lieve-Vrouwe van Altijddurende Bijstandkerk – ofwel Baumannkerk – wacht een mooie metamorfose. Op deze bijzondere plek in de wijk Overschie verrijzen straks 29 unieke appartementen. Nog altijd met de sfeer van toen, maar met het comfort van nu. Op de website van de Baumannkerk is te zien hoe de metamorfose wordt vormgegeven.

Elk appartement is anders, met originele elementen van het gebouw zoals glas-in-loodramen, erkers, togen, boogramen en statige kolommen. De appartementen worden verdeeld over vijf woonlagen. Je kiest uit twee, drie of vier slaapkamers maar ook een zogenaamde loft-indeling is mogelijk. Daarnaast heeft iedere woning een eigen buitenruimte; een tuin, terras of balkon met verschillende zonliggingen.

De begane grond telt straks negen appartementen met een eigen tuin. Dus het gemak van gelijkvloers wonen met het genot van een eigen buitenruimte. Achter de hoge monumentale kerkramen komen tweelaagse appartementen en een torenappartement.

Op de topverdieping heb je keuze uit vier penthouses met uitzicht op de skyline van Rotterdam. Één van de penthouses heeft zelfs een dakterras op de klokkentoren! Met behulp van de woningzoeker kun je de woningplattegronden per appartement bekijken.

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen? Op de website van de Baumannkerk is meer informatie over het project te vinden. Of je kunt contact opnemen met de makelaars van TW3 via 010-3007117 of [email protected].

Vorig artikel Van acht cellen naar één woonhuis in het Oude Noorden
Volgend artikel Wonen in een karakteristiek schoolgebouw? Dat kan in Rotterdam!