Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Word jij de eerste TROTZe bewoner van ZOHO?

31 stadswoningen met tuin, balkon of dakterras

Eind oktober / begin november start de verkoop van de eerste woningen in het Zomerhofkwartier, kortweg ZOHO! Een bruisend, experimenteel en uniek stuk stad met een lekker rauw randje. Hier kun je werken, terrasje pakken, gezellig uit eten, genieten van jazz, jeu de boulen, struinen door het verhoogde stadspark van Station Hofplein. En straks dus ook wonen. Alvast een kijkje nemen in de buurt? Ga mee op ZOHO-Safari.

Beneden wonen aan de straat of boven in het groen?

TROTZ aan de Almondestraat in Rotterdam bestaat uit 31 verschillende woningen voor 31 verschillende huishoudens. Voor starter of senior, voor solo of samen, voor een gezin of een woongroep, digital nomad of een digibeet. Een appartement met alles gelijkvloers of werken en wonen verdeeld over twee verdiepingen? Met een zonnig balkon of een groen dakterras in een verrassend groene en autoluwe straat. Het is maar net wat je er zelf van maakt.

Er komen 17 ruime stadswoningen met een tuin van circa 24m2, gelegen op de begane grond en 1e verdieping. De 14 overige woningen hebben een dakterras of een balkon en zijn gelegen op de 2e en 3e verdieping. Een viertal woningen is gelijkvloers en ligt op de 2e verdieping. Iedere woning heeft 2 of 3 slaapkamers, wordt opgeleverd met complete keuken, sanitair en tegels en heeft toegang tot de gezamenlijke overdekte fietsenstalling.

De prijzen van de woningen liggen tussen de € 485.000 en € 599.500 v.o.n.

Bij TROTZ leef je meer buiten, zit je samen met de buren op de stoep, leer je elkaar beter kennen en kun je nog eens ergens aankloppen. Een echt gezellig volksbuurtje. In ZOHO komen in totaal 550 woningen, sociaal én vrije sector, koop én huur.

Ga mee op ZOHO-Safari – 30 september 2022

Ben je ook benieuwd hoe ZOHO er straks uit gaat zien? Meld je dan voor onze ZOHO wijksafari op 30 september tussen 15.30 – 18.00 uur. Een gids leidt je langs bijzondere plekken in ZOHO en geeft je een kijkje in de toekomst. De Safari start in de ZOHO hub (Teilingerstraat 130) en eindigt in een van de tentjes in ZOHO met een drankje. De wandeling duurt een uur. Meld je aan via Nienke@Kickstad.nl en geef aan met hoeveel personen je komt. Je ontvangt een bevestiging met het tijdstip waarop jouw wandeling start.

 

TROTZ in ZOHO Agniesebuurt
TROTZ in ZOHO Agniesebuurt

TROTZ is het eerste woonproject in ZOHO (Zomerhof Kwartier) dat in de verkoop gaat. Lekker overzichtelijk met 17 stadswoningen en 14 stadsappartementen. Met een zonnig balkon of een groen dakterras in een verrassend groene en autoluwe straat. Een bonte mix aan leefstijlen in alle leeftijdsklassen. Het authentieke ‘ons kent ons’ buurtgevoel in een hip jasje.

Lees meer

Meer informatie over TROTZ

Check alvast de woningtypes en schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief op de projectsite en dan ben je als eerste op de hoogte. De verkoop van de woningen start in het laatste kwartaal van 2022.

Wil je weten wat jouw financiele mogelijkheden zijn? Plan een (online) vrijblijvende kennismaking met Vaes Finance.

Vorig artikel Er gebeurt heel wat in ZOHO
Volgend artikel Verkoop fase 3 De Kuil in Parkstad start 8 juni