Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Word jij de eerste TROTZe bewoner van ZOHO?

31 stadswoningen met tuin, balkon of dakterras

Binnenkort start de voorinschrijving voor de eerste woningen in ZOHO! Een bruisend, experimenteel en uniek stuk stad met een lekker rauw randje. Hier kun je werken, terrasje pakken, gezellig uit eten, genieten van jazz, jeu de boulen, struinen door het verhoogde stadspark van Station Hofplein. En straks dus ook wonen. Op z’n Rotterdams. Vol trots. Op de stad. Op de buurt. Als eerste bewoner van … TROTZ.

Trotz ZOHO - Wonen in Rotterdam

TROTZ aan de Almondestraat in Rotterdam is het eerste woonproject in ZOHO dat in de verkoop gaat. Lekker overzichtelijk met 17 stadswoningen van circa 95m2 met een tuin en 14 stadsappartementen tussen de 85m2 en 115m2. Met een zonnig balkon of een groen dakterras in een verrassend groene en autoluwe straat.

Trotz ZOHO - Wonen in Rotterdam

Beneden wonen aan de straat of boven in het groen?

Het zijn typisch Rotterdamse beneden- en bovenwoningen. Twee verschillende werelden. Beneden met de voordeuren aan de straat beleef je de dynamiek van het dagelijks leven via de glazen gevel en buiten op de stoep voor het huis. Kijk je naar boven dan zie je de groene kruinen van het gebouw. Vanuit het roerige straatleven kom je boven in een wonderlijk serene, groene setting waar de stad ver weg lijkt. Geniet van het groene privé-dakterras en kijk vanuit de woonkamer uit op de kraag van struiken, bomen en planten die langs de gevel staan. Alsof je midden in het park woont! En dat in bijna-binnenstad!

Bij TROTZ leef je meer buiten, zit je samen met de buren op de stoep, leer je elkaar beter kennen en kun je nog eens ergens aankloppen. Een echt gezellig volksbuurtje. In ZOHO komen in totaal 550 woningen, sociaal én vrije sector, koop én huur.

Meer informatie over TROTZ

Op dit moment zijn er nog geen data bekend over de start verkoop van de stadswoningen en -appartementen. Maar, voel je je al een beetje TROTZ? Schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief op de projectsite en dan ben je als eerste op de hoogte.

Vorig artikel Er gebeurt heel wat in ZOHO
Volgend artikel Verkoop fase 3 De Kuil in Parkstad start 8 juni