Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Verbonden met de rest van de wereld vanaf jouw plekje in Tree House

Tree House is een nieuwe plek naast CS die verbindt. Groen, gezond en gastvrij.

Tree House is de nieuwe ontmoetingsplek van Rotterdam. Dit nieuwe 130 meter hoge gebouw, direct naast het Centraal Station, opent binnenkort haar deuren met bruisende horeca, kantoorvoorzieningen en 299 hoogwaardige huur- en koopappartementen. Uiteraard met een uitzicht over de indrukwekkende Rotterdamse skyline.

Tree House verwelkomt ook bezoekers en reizigers

De locatie is ongekend. Tree House ligt naast het Centraal Station in Rotterdam en middenin het hart van het bruisende stadsleven. De 130 meter hoge toren ligt tussen musea, winkels, cafés, restaurants, het concertgebouw, het Schouwburgplein met de schouwburg, bioscopen en groene stadsparken. In deze wereldstad bruist het, ongeacht het moment van de dag. Ook in Tree House zal er van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat van alles te beleven zijn. Het is een mixed-use gebouw waar wonen, werken en verblijven samen komen. Vanaf medio 2025 kun je er lekker ontbijten, lunchen en dineren, borrelen, een inspirerende lezing volgen, aan een workshop meedoen of een avond dansen. Je bent alvast uitgenodigd!

Tree House Rotterdam Central Ditstrict

Ecosysteem van een boom

Tree House is geïnspireerd op het ecosysteem van een boom. Het gebouw is sterk verankerd op haar plek, haar bladeren vangen zonne-energie op en het houdt een deel van het regenwater van de stationshal van het Centraal Station vast dat bij hevige buien van het dak stroomt. Tree House is opgebouwd met duurzame en circulaire materialen en maakt gebruik van vloerverwarming – en koeling. De terrasachtige verblijfsgebieden, terrassen en buitenruimtes creëren een aantrekkelijke leefomgeving voor de gebruikers, bewoners en bezoekers. Aangevuld met het gebruik van groen draagt het bij aan de biodiversiteit in de stad.

Unieke huur- en koopappartementen met een panoramisch uitzicht

Wie woont in Tree House voelt de dynamiek van de plek. Wonen op het Centraal Station van wereldstad Rotterdam betekent verbonden zijn met de rest van de wereld. De unieke appartementen hebben allemaal een panoramisch uitzicht over de indrukwekkende Rotterdamse skyline en met 299 hoogwaardige appartementen is binnenstedelijk wonen voor iedereen mogelijk!

Tree House heeft 127 koopappartementen vanaf de 25e verdieping. Al deze twee-, drie of vier-kamerappartementen zijn hoogwaardig afgewerkt, voorzien van een goede buitenruimte en beginnen bij circa 50 m² woonoppervlakte. De koopwoningen starten vanaf EUR 325.000,- v.o.n.

De 172 huurappartementen in Tree House gaan separaat in verhuur. Vanaf verdieping 11 t/m 24 bevinden zich de huurappartementen, inclusief de betaalbare middenhuur appartementen die al beginnen bij circa 50 m² woonoppervlakte.

 

Tree House
Tree House

Tree House is de nieuwe ontmoetingsplek van Rotterdam. Dit nieuwe 130 meter hoge gebouw, direct naast het Centraal Station, opent binnenkort haar deuren met bruisende horeca, kantoorvoorzieningen en 299 hoogwaardige huur- en koopappartementen. Uiteraard met een uitzicht over de indrukwekkende Rotterdamse skyline.

Lees meer

Meer informatie

Tree House biedt een gevarieerd aanbod van koop- en huurappartementen. Wil je op de hoogte blijven van het woningaanbod in Tree House? Je kunt je op de projectsite inschrijven als geïnteresseerde voor de huurappartementen en voor de koopappartementen die in 2023 in verkoop gaan.

Vorig artikel ZOHO wordt een mix van creatieve ondernemingen en woningen
Volgend artikel Pompenburg wordt getransformeerd tot een aantrekkelijk gebied om te wonen en te verblijven