Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

De verkoop van 98 appartementen in The West Blake gestart

Luxe appartementen en studio's in voormalig bankgebouw

The West Blake is het nieuwste appartementengebouw in het centrum van Rotterdam. Het voormalig bankgebouw op de hoek van de Westblaak en de Hartmanstraat – naast Cinerama – wordt omgebouwd naar woonklare luxe appartementen van tussen de circa 40 m2 en 75 m2.

Het grootste deel van het complex bestaat straks uit nieuwbouw: er worden 3 nieuwe verdiepingen opgebouwd en een deel aan de achterzijde aangebouwd. De jaren ’60 voorgevel en het authentieke marmeren trappenhuis worden hersteld.

De verkoop is gestart op zaterdag 1 juni, kijk op thewestblake.nl wat op dit moment de status is.

The West Balke Rooftop impressie

Energiezuinige appartementen en studio’s

De appartementen en studio’s maken optimaal gebruik van de beschikbare vierkante meters leefruimte. Slimme plattegronden en een zeer hoogwaardige afwerking zorgen voor compacte luxe appartementen en studio’s. Soms met een open ruimte en in andere met één of twee slaapkamers.

Alle woningen worden voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur, luxe badkamer, vloer- en wandafwerking. Dit is afgestemd op de drie verschillende sferen van het gebouw: uptown, midtown en downtown.

Het A+++ energielabel zorgt voor energiezuinige woningen en extra leencapaciteit. The West Blake krijgt slimme services en gezamenlijke faciliteiten zoals een BringMe Box, een mooie lobby en een gezamenlijk dakterras. Parkeren voor bewoners van The West Blake kan op abonnementsbasis in naastgelegen parkeergarage.

Westblaak wordt Blaakpark

Wonen in The West Blake is wonen in het hart van de stad. De levendigheid van de Witte de With, naar de bioscoop bij je buren, in 5 minuten sta je voor het Depot Boijmans van Beuningen en na een korte wandeling ben je op het Schouwburgplein en bij Theater Rotterdam.

Aan de drukte ontsnappen is ook heel makkelijk. Uitwaaien aan de Maas bijvoorbeeld, want ook daar ben je zo. En natuurlijk kun je meteen gaan winkelen als je de deur uitstapt. Als je hier woont, heb je altijd alles bij de hand.

Westblaak zal in 2027-2028 veranderen in Blaakpark: door het weghalen van een aantal rijbanen ontstaat er een groen stadspark, recht voor de deur van The West Blake. Daar kun jij dan op uitkijken.

The West Blake
The West Blake

The West Blake is het nieuwste appartementengebouw in het centrum van Rotterdam. Het voormalig bankgebouw op de hoek van de Westblaak en de Hartmanstraat – naast Cinerama – wordt omgebouwd naar woonklare luxe appartementen van tussen de circa 40 m2 en 75 m2.

Lees meer

Meer informatie

Lijkt het je wel wat om op deze plek in dit monumentale gebouw je eigen appartement of studio te hebben? De verkoop is gestart, kijk voor actuele informatie op de projectsite.

Het team van Atta Makelaars is beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden: [email protected] of bel 010 433 5710.

 

Vorig artikel Wilgenplantsoen: een samenbouwproject voor wonen op maat met elkaar
Volgend artikel Doe mee en maak je tuin groener tijdens de Week van de groene tuin