Terug

The FIZZ Cobana: co-living als Young Professional

Het gebouw bestaat uit twee torens met 375 huurwoningen en biedt een prachtig uitzicht over de stad.

O

mschrijf je jezelf als een sociale, avontuurlijke professional? Gemotiveerd, ambitieus en zie je jezelf al wonen in de drukke en hippe stad Rotterdam, met een like-minded community? Misschien is The FIZZ Cobana dan wel iets voor jou!

The FIZZ Cobana

Een hapje en een drankje bij deFenix Food Factory of een van de restaurants aan het Deliplein, een wandeling langs de Maas, een voorstelling in Theater Walhalla en nog veel meer... Katendrecht is the place to be! The FIZZ Cobana, met 375 woningen, opent in augustus en maakt huren in een gloednieuw complex op Katendrecht mogelijk.

Studio’s en appartementen

Het gebouw bestaat uit twee torens met een prachtig uitzicht over de stad. De Studio’s hebben een oppervlak variërend tussen de 35m² en 55m². Liever een aparte slaapkamer? De tweekamerappartementen zijn ongeveer 50m² tot 70m². Ben je op zoek naar een woning met je beste vriend of vriendin? Geen punt, onze Friends Apartments met 2 of zelfs 3 slaapkamers zijn bij uitstek geschikt voor woningdelers.

Gemeenschappelijke ruimtes

Een gemeenschappelijke daktuin verbindt de twee torens met elkaar en in de kookstudio kom je elkaar zeker een keer tegen. Wil je tot rust komen? Trek je terug in één van de communal spaces. De Resident Manager zal zorgdragen voor een levendige en vooral gezellige community binnen The FIZZ Cobana.

Meer informatie

De pre-registratie is gestart en veel geïnteresseerden hebben zich ingeschreven om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Binnenkort zal iedereen zijn of haar voorkeuren door kunnen geven en de toewijzing zal niet lang daarna beginnen. Wil jij ook één van deze gelukkigen zijn en weten wat wij in onze residents zoeken? Meld je dan nu aan voor de pre-registratie, neem een kijkje op de website van The FIZZ Cobana.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Wonen in Rotterdam
Meld je aan voor een van de bijeenkomsten!

Neem contact op