Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Te koop: schoolgebouw uit 1912 in de wijk Bloemhof

Het voormalig schoolgebouw aan de Zwederstraat is te bezichtigen op vrijdag 18 oktober.

Het schoolgebouw, gelegen in de opkomende wijk Bloemhof, wordt gekarakteriseerd door hoge plafonds, grote ramen, een prachtige tuin aan de achterkant en originele elementen waaronder de trappen en vloeren.

Schoolgebouw

Het gebouw is gelegen op het binnenterrein van een woningbouwblok aan de Blazoenstraat, Boudewijnstraat, Abcoudestraat en Zwederstraat. Op dit binnenterrein bevindt zich ook speeltuin De Regenboog. Het voormalig schoolgebouw bevat een bruto vloeroppervlakte (BVO) van circa 960 m². De huidige indeling en bestemming zijn onder andere geschikt voor maatschappelijk gebruik en voor transformatie naar wonen.

Bloemhof

De vooroorlogse wijk Bloemhof, onderdeel van het gebied Feijenoord, wordt gezien als een wijk met veel potentieel. Niet alleen is het zeer goed bereikbaar ten opzichte van onder andere het Stadscentrum en de Kop van Zuid, het is een wijk die steeds meer de aandacht trekt van starters en gezinnen met kinderen. Het object wordt als geheel verkocht aan één koper (commercieel of particulier), of aan een collectief van kopers verenigd in een formele rechtspersoon.

Bezichtigen

Is je nieuwsgierigheid gewekt? Het is mogelijk om het schoolgebouw te bezichtigen op vrijdag 18 oktober van 15:00 uur tot 16:00 uur. Opgeven voor dit kijkmoment kan via e-mail: [email protected] of telefonisch: 010 – 422 6144.

Vraagprijs

Voor dit pand wordt geen vraagprijs gehanteerd, er wordt uitgenodigd tot het uitbrengen van een onvoorwaardelijk bod.

Meer informatie

De verkoop van dit object verloopt via Kolpa Makelaars. Kijk voor meer foto’s en verdere informatie op de website van Kolpa Makelaars. Neem voor vragen contact op via e-mail: [email protected] of bel 010-4226144. Binnenkort komen er meer transformatiepanden in de verkoop. Houd www.pakjeruimte.nl en deze nieuwsbrief in de gaten.

Vorig artikel Wonen in een karakteristiek schoolgebouw? Dat kan in Rotterdam!
Volgend artikel Bloemhof: een wijk vol verrassingen