Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Stel zelf je appartement samen in Prinsenpark

Prinsheerlijk wonen in Prinsenpark, nog enkele woningen beschikbaar

Mooi is het om te zien dat de mensen die in het nieuwe appartementengebouw Prinsenpark gaan wonen, klaar zijn voor een volgende stap in hun leven. In Prinsenpark, in de wijk Prinsenland, is plek voor 82 appartementen die zijn onder te verdelen in 6 verschillende types die natuurlijk ook in prijs variëren. En bijna allemaal zijn ze verkocht. Bijna allemaal.

Betaalbaar wonen ook in Prinsenpark mogelijk

De toekomstige bewoners zijn gaan kijken op de plek waar vroeger een manege stond, ze hebben zich over de plannen gebogen en zijn gaan denken en gaan dromen. In gedachten vergeleken zij hun huidige huis met het hoogwaardig nieuwbouwappartement in Prinsenpark. En natuurlijk heeft iedere nieuwe bewoner zitten rekenen. Want betaalbaar wonen ziet er voor iedereen anders uit.

De doorslag om naar Prinsenpark te verhuizen

Wie aan ze vraagt wat de doorslag gaf, hoort meestal dat het de fijne combi is van wonen in de stad met alle gemakken en gezelligheid, terwijl ze straks iedere dag thuis komen op een plek die groen is, kleinschalig is en notabene in een wereldstad als Rotterdam, midden in een park ligt.
En met een ideale ligging, vlakbij de winkels en alle dagelijkse voorzieningen, bij het Kralingse Bos en de uitvalswegen. Ze vinden het niet alleen een goede woonplek, maar ook een goede investering. Een appartement met een prachtig terras in een groene omgeving en toch vlakbij het centrum.

Verschillende mogelijkheden

Een paar appartementen zijn er nog te koop, de laatste. Onderling verschillen de appartementen in grootte en in indeling. Allemaal hebben ze een terras en een plek in de parkeergarage.  En natuurlijk zijn ze gasloos en worden ze opgeleverd mét een luxe keuken en badkamer. De prijzen variëren van 281.250 euro tot 1.375.000 euro.  De start bouw door Gebroeders Blokland staat gepland in 2021 waarna in 2023 de eerste appartementen zullen worden opgeleverd.

Interesse?

Neemt contact op met Ooms Makelaars of ga naar woneninprinsenpark.nl en zie direct in de 3d woningconfigurator welke appartementen nog beschikbaar zijn. Bekijk ook onderstaande video voor een uitleg.

Elke woning is aanklikbaar en dan kun je gelijk zien wat je nog allemaal kunt kiezen voordat de nieuwbouw start, denk aan andere binnendeuren, vensterbanken, zonwering, domotica-uitbreiding maar ook een volledig interieurpakket met afgewerkte wanden, vloeren en gordijnen behoort tot de mogelijkheden. Natuurlijk wel uniek samengesteld voor elke individuele koper samen met een interieurstylist van Home Made By.

Vorig artikel Prinsheerlijk spelen en sporten in Prinsenland
Volgend artikel Een nieuwe stadswijk: Nieuw Kralingen