Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Startmotor: community living voor starters

All-in-huurappartementen en studio’s op Zuid

Startmotor Rotterdam biedt all-in-huurappartementen en studio’s voor starters. Midden in Rotterdam Zuid op slechts vijf minuten van metrostation en winkelcentrum Zuidplein.

All-in huren

Je woont zelfstandig in jouw appartement of studio met luxe badkamer en keuken en je mag gebruik maken van alle gemeenschappelijke ruimtes in het gloednieuwe gebouw. Zo kun je in de gezamenlijke keuken koken en eten in de gezellige huiskamer. Of je kijkt een film in de bioscoop, drinkt een borrel op het dakterras met de medebewoners, leest een boek in de bibliotheek of doet je work-out op het basketbalveld met schitterend uitzicht op De Kuip. Je hoeft het gebouw niet uit, want in de Startmotor is aan alles gedacht. Dat is all-in-huren. Je hoeft alleen maar te beslissen of je gemeubileerd wilt wonen of je eigen meubels mee wilt nemen. De vloer ligt er al, de gordijnen hangen en de wanden zijn netjes afgewerkt en geverfd. Ook kun je overal in het gebouw gebruikmaken van supersnel internet – zonder daar nog eens extra voor te hoeven betalen.

Community living

Community living zoals in de Startmotor vind je nergens in Nederland! Als jij een toffe plek zoekt waar je kunt ontspannen, gelijkgestemden kunt leren kennen en als het even nodig is jezelf in je eigen appartement terug kunt trekken, dan is Startmotor de plek voor jou.

De huurprijzen van de appartementen beginnen bij € 695,-. Het grootste gedeelte van de splinternieuwe appartementen valt binnen de sociale huurgrens. Als je daarvoor in aanmerking komt, kun je dus huurtoeslag aanvragen.

Het gebouw telt 566 appartementen en is opgedeeld in verschillende woningtypen. Heb je een auto, een scooter of een fiets? Er is genoeg parkeerplaats en bergingsruimte. Deze parkeerplaatsen en bergingen kun je huren. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van het deelvervoer of het openbaar vervoer.

Meer informatie

De gezellige Rotterdamse wijk waar de Startmotor middenin ligt, wordt op een grootse manier omgetoverd tot een van de aantrekkelijkste woon-, werk- en uitgaansgebieden van de stad. Wil jij wonen in Startmotor Rotterdam? Kijk hier en schrijf je in!

Vorig artikel Zó vul je een zaterdag in en rondom Zuidplein
Volgend artikel Sharing is caring in WEST507