Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Start verkoop van fase 7 van Het Verborgen Geheim

20 nul-op-de-meter-woningen in drie verschillende woningtypes; Kiel, Mast en Brug

Het Verborgen Geheim is een nieuwbouwproject op Heijplaat. Het project bestaat uit 170 koopwoningen die tussen 2017 en 2023 in meerdere fasen worden gerealiseerd. Alle huizen worden gasloos en volledig nul-op-de-meter gebouwd. Dit betekent dat je huis net zoveel energie opwekt als verbruikt. Daarmee is Het Verborgen Geheim uniek in Rotterdam.

Luchtfoto van Het Verborgen Geheim op Heijplaat

Het Verborgen Geheim groeit

In het voorjaar van 2018 ontvingen alle kopers van fase 1 de sleutel van hun woning in Het Verborgen Geheim. Vanaf het eerste kwartaal van 2019 werden fase 2 en 3 opgeleverd. De woningen van fase 4 werden in het eerste kwartaal van 2020 opgeleverd en ook de woningen van fase 5 zijn inmiddels opgeleverd. Qua architectuur passen de huizen perfect bij de bouwstijl van het originele tuindorp. Daarbij wordt de wijk ruim van opzet met veel groen, heel veel ruimte voor kinderen om te spelen en er is voldoende parkeergelegenheid. Het is een heuse parel op Heijplaat! De verkoop van fase 7 met 20 nul-op-de-meter-woningen is inmiddels van start gegaan. Ontdek de drie verschillende woningtypes.

Kiel

De voortuinen met een groene haag en de luifels boven de voordeuren geven de woningen van type Kiel een vriendelijke uitstraling. In fase 7 van Het Verborgen Geheim vind je 5 woningen van het type Kiel. Elk met een woonoppervlakte van ca. 121 m2, een ruime woonkamer met open keuken en voldoende bergruimte. Buiten geniet je van een ruime achtertuin op het oosten, met berging én parkeer je je auto op je eigen parkeerplaats.

Mast

Ook met de 9 eengezinswoningen van type Mast beschik je over circa 121 m2 aan woonoppervlakte. Strijk vanuit de open keuken neer in de woonkamer waar je door de glazen pui van het daglicht kan genieten. Of loop door naar buiten voor een drankje in de diepe tuin, gelegen op het zuiden. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en op de tweede verdieping een afgesloten technische ruimte met aansluiting voor de wasmachine.

Brug

Van woningtype Brug zijn er 6 woningen beschikbaar in fase 7. Een ruime twee-onder-een-kapwoning met een woonoppervlakte van circa 150 m2 en aangrenzende berging. Parkeren doe je op eigen terrein en een nazomerse barbecue kan tot in de late uurtjes in de heerlijke tuin op het zuidwesten. Met maar liefst 5 slaapkamers heb je in de woningen van type Brug voldoende ruimte voor jouw gezin en logés. Werk je thuis? Tover de zolderverdieping dan om in een volwaardig kantoor!

Meer informatie

Heb je interesse in de woningen van fase 7 van Het Verborgen Geheim? Kijk dan op de website www.hetverborgengeheim.nl voor meer informatie. Of wil je direct meer informatie over je droomwoning op Heijplaat? Neem contact op met Ooms Makelaars.

Luchtfoto van Heijplaat en de Nieuwe Maas
Vorig artikel De familie Wilbers-Van Holt woont happy op Heijplaat
Volgend artikel Op Heijplaat ben je een heerlijk dagje weg!