Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Verkoop Parkbuurt Hoogvliet fase 4

Start verkoop Parkbuurt Hoogvliet fase 4

Wonen op een fijne plek, natuurinclusief, duurzaam en aan de rand van een park. Dat kan in de Parkbuurt in Hoogvliet. Parkbuurt fase 4 bestaande uit 30 ruime 3-laagse woningen. Net als de eerdere fases, ligt ook deze locatie op een fijne plek en staat wonen, werken, sporten en recreëren centraal.

Een dorps karakter met de voordelen van de grote stad

Goed nieuws voor liefhebbers van nieuwbouw eengezinswoningen in Rotterdam. Wonen in Hoogvliet heeft de voordelen van de grote stad met al zijn voorzieningen echter wel met een dorps karakter te midden van rust en gemoedelijkheid. Een rijk aanbod aan natuur in de omgeving, sportfaciliteiten, een winkelcentrum met diverse winkels en gezellige terrassen, keuze in basisscholen en voortgezet onderwijs.  Ook openbaar vervoer en uitvalswegen liggen allemaal in de directe omgeving. Daarnaast ligt Hoogvliet tegen de oude Maas aan, zo maakt Hoogvliet onderdeel uit van een groene oase in de randstad.

Op een steenworp afstand van het centrum van Hoogvliet worden deze 30 energie-neutrale koopwoningen gerealiseerd. Het park loopt over in de Dijkzone van de Visserijgriend, de tuinen van de woningen sluiten hierop aan. De nieuwe bewoners krijgen echt het gevoel in een park te wonen met de Oude Maas op loopafstand.

Diverse typen eengezinswoningen Parkbuurt fase 4

Parkbuurt fase 4 bestaat uit 30 diverse typen eengezinswoningen; 24 Twee-onder-een-kap woningen en 6 Parkherenhuizen. De Twee-onder-een kapwoningen liggen in een lange lint parallel aan de Dijk van de Oude Maas. De Parkherenhuizen vormen een woonblok.

Grenzend aan openbaar groen zoals het Oedevlietsepark en de Visserijgriend heeft elke woning ook nog eens een riante achtertuin, van soms tot wel 9 meter diep. Daarnaast kunnen de toekomstige bewoners ook genieten van een verkeersluw binnengebied waar de kinderen veilig kunnen spelen

Twee-onder-een kap woningen

 • Vanaf € 574.500,- v.o.n. incl. 2 parkeerplaatsen
 • Royale kavels van wel 287 m2 op het zuid-zuidwesten
 • Ligging parallel aan de Dijk van de Oude Maas
 • 3 Woonlagen in een 6,00 meter brede woning
 • 5 Tot 6 slaapkamers en een 2e badkamer behoort tot de mogelijkheden
 • Woonoppervlakte standaard is 155 m2
 • Kiezen voor een aanbouw en/of de berging bij de woonkamer betrekken is mogelijk

Parkherenhuizen

 • Vanaf € 439.500,- v.o.n. incl. 1 parkeerplaats op eigen terrein
 • Ligging aan de parkzijde
 • 3 Woonlagen in een 5,40 meter brede woning
 • 5 Tot 6 slaapkamers en een 2e badkamer behoort tot de mogelijkheden
 • Met de achtertuin op het zuid-zuidwesten, die zo overloopt in het park
 • De voorgevel wordt voorzien van een pergola
 • Woonoppervlakte is 137 m2

Energiezuinige woning – duurzaamheidshypotheek

Een nieuwe woonplek waar je natuur-inclusief, duurzaam en in een park komt te wonen. Direct grenzend aan de tuin wordt de Parkbuurt sfeervol ingericht voor verschillende activiteiten: van spelen, wandelen tot aan relaxen. Je tuin gaat zo direct op in het park. Een mooi stadspark met een leuke natuurspeeltuin en uitstrekte grasvlakten, perfect voor een zomerse picknick. Waarbij de architectuur van de woningen en de inrichting van de openbare ruimte rekening houdt met een prettige leefomgeving voor mens én dier. Zo is het hout dat wordt toegepast duurzaam gekapt en zijn de woningen energieneutraal, gasloos en aangesloten op stadsverwarming.

Daarnaast geven nieuwe technieken een hoge mate van comfort, bijvoorbeeld door het Homies systeem kun je ook als je niet thuis bent je huis controleren op brand of diefstal.  De vloerverwarming ligt op iedere verdieping en het platte dak is voorzien van zonnepanelen. Met deze energiezuinige woning komen bewoners in aanmerking voor een duurzaamheidshypotheek.

Aanmelden voor verkoop Parkbuurt fase 4

Ben jij geïnteresseerd in één van de royale Twee-onder-een-kap woningen of in een van de Parkherenhuizen? Meer informatie over de verkoop van Parkbuurt Fase 4 vind je op de projectsite.

Vorig artikel De groene geheimen van Hoogvliet
Volgend artikel Maak kennis met Feyenoord City 2.0: het Rotterdam van morgen