Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Start verkoop Nieuw Kralingen

Aan de Boezem gaat met 43 unieke eengezinswoningen op 17 april in de verkoop

Aan de rand van het Kralingse Bos komt een nieuwe Rotterdamse stadswijk: Nieuw Kralingen. Stijlvol en geïnspireerd op Kralingen. Aan de Boezem is met 43 unieke eengezinswoningen het eerste deelgebied van Nieuw Kralingen dat op 17 april in de verkoop gaat.

In Nieuw Kralingen proef je de stad en voel je de ontspanning van buiten leven. Vanuit de wijk fiets je in 10 minuten naar de binnenstad, bussen stoppen in de buurt en de A20 bereik je snel. Als je dan bedenkt dat je hier ook zo het Kralingse Bos inloopt of een rondje ‘Plas’ maakt, dan durven we rustig te stellen dat deze locatie uniek is in Rotterdam.

Luxe wijk met romantisch karakter

Nieuw Kralingen wordt divers. Dat zie je doordat in één straat meerdere ontwerpstijlen terugkomen. Door 5 tot 7 woningen van dezelfde architect naast elkaar te plaatsen, ontstaat een zeer gevarieerd straatbeeld. Zorgvuldig ‘gecomponeerde’ straten, verschillende woonsferen, opvallende woningen en volop groen geven Nieuw Kralingen een romantisch karakter met een warme touch. Een luxe wijk die vanzelfsprekend aanvoelt en waarin je snel je weg vindt. Alsof het nooit anders is geweest.

Eengezinswoningen Aan de Boezem

Aan de Boezem in Nieuw Kralingen is het eerste deelgebied dat op 17 april a.s. in verkoop gaat. Dit deelgebied ligt tussen het water van de Boezem en één van de sfeervolle straatjes, waarvandaan je zo naar de sportvelden, de haven, de Kralingse Plas en het Kralingse bos loopt.

In totaal bestaat Aan de Boezem uit 43 unieke eengezinswoningen, verdeeld in 8 woningtypes met verschillende architectuurstijlen. De woningtypes zijn de videwoning, de videwoning extra breed, de stadswoning extra breed, de stadswoning xl, het herenhuis, het herenhuis xl, het herenhuis extra breed en de woon-werkwoning. De woonoppervlaktes variëren van 130 m2 tot 229 m2. De prijzen variëren van € 660.000,- v.o.n. tot € 1.125.000,- v.o.n.

Meer informatie

Volgende week zaterdag 17 april gaat Nieuw Kralingen van start. Vanaf 10.00 uur ’s ochtends staat alle verkoopdocumentatie online. Kijk voor alle informatie op www.nieuwkralingen.nl.

Vorig artikel Een nieuwe stadswijk: Nieuw Kralingen
Volgend artikel De beste hotspots om (met of zonder je kids) te bezoeken in Het Oude Noorden