Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Start verkoop Kobell Lofts

Voormalig schoolgebouw in Delfshaven ondergaat metamorfose

De voormalige Montessorischool aan de Jan Kobellstraat in het Rotterdamse stadsdeel Delfshaven wordt dit jaar getransformeerd tot woningen. In het karakteristieke pand – een ontwerp van architect A. van der Steur – worden 12 schoolhouses gerealiseerd. De woningen variëren van ongeveer 60 m2 tot 140 m2 met een indicatie verkoopprijs van € 255.000 tot € 500.000 k.k.. De authentieke elementen worden bij de transformatie zoveel mogelijk behouden.

Nu in verkoop

De verkoop van de Kobell Lofts is afgelopen zaterdag 13 juni gestart. Inschrijven kan tot en met zondag 21 juni, 23.59 uur.

Schoolhouses met hoge plafonds

De hoge plafonds (tot bijna 4 meter), grote raampartijen en andere waardevolle elementen maken het wonen in de Kobell Lofts bijzonder fijn. De twaalf stoere woonlofts hebben een oppervlakte variërend tussen circa 60m2 en 140m2 en zijn ingedeeld met een hoge leefruimte, een keuken, 1, 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. Onder andere door de prachtige spantenkappen blijft de oorspronkelijke karakteristieke sfeer behouden. Dit betekent ook dat geen loft hetzelfde zal zijn. De plattegronden van de woningen vind je hier.

Samenkomen op het schoolplein

Het voormalige schoolplein wordt ingericht zodat het bijdraagt aan de wooncommunity. Op het deel dat direct aan de gevel grenst worden privéterrassen gerealiseerd met aansluitend een gemeenschappelijke tuin. Daar kunnen bewoners elkaar ontmoeten, kunnen kinderen spelen en is er ruimte voor eigen initiatieven, zoals het kweken van groente en fruit. Verder zijn er een aantal parkeerplaatsen en is er een collectieve fietsenberging voor toekomstige bewoners.

Wonen in Delfshaven

Het stadsdeel Delfshaven, en specifiek de wijk Tussendijken, zijn sterk in opkomst en zullen zich de komende tijd verder ontwikkelen. In Delfshaven vind je OV-haltes, winkels voor dagelijkse boodschappen, scholen en een ruime keuze aan horeca en culturele voorzieningen. Daarnaast is het centrum van Rotterdam binnen ongeveer tien minuten fietsen bereikbaar.

Kobell Lofts belooft een mooie en bijzondere wooncommunity in karakteristieke sfeer te worden, waar het sociale en rustige leven in een woonwijk op een fijne manier gecombineerd kan worden met de dynamiek van het Rotterdamse stadsleven.

Meer informatie?

Bekijk de website of neem contact op met TW3 Makelaars via [email protected] of 010-3007117.

In Kobell Lofts woon je vlakbij historisch Delfshaven

Vorig artikel Daniëlle, Khalil en hun kinderen blijven in Bospolder-Tussendijken!
Volgend artikel Verrassende pareltjes in Delfshaven